tisdag 21 januari 2020

Transparent färgad folie

Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Folien kan användas för dekoration av fönster, eller andra ställen där transparent färgad folie kan ge en häftig effekt. Självhäftande folie som metervara - Välj storlek, färg och antal.


Transparent färgad folie. Standardfärger självhäftande vinylfolie är genomgående färgad och kan då. För applicering på glas t ex kontors- och butiksfönster, bord och andra möbler.


Var kan man köpa färgad, transparent plast? Stark och ekologisk tejp för dina emballage. Skinnende gennemsigtig PVC-plast disc uden beskyttende folie. Egnet til at skære og skære.


Transparent färgad folie

Tykkelse: 23mm format: A3. Miljövänlig transparent färgad cristaline PP-plast med raka hörn. Cristaline plasten är slät på en sida och frostad på den andra.


I vår kategori Ljusbehandlingsfolier har vi samlat transparenta och traslucenta folier som förbättrar dina ljusskyltar. Använd sedan vår proffsskrapa genom att stryka fast folien från där folien klippts av och jämt utåt. Vi kan även färga in vinylfolie i en egen.


ANVÄNDNINGSOMRÅDEN Mapefloor Finish W är en tvåkomponents, alifatisk polyuretanbeläggning i vattendispersion med ett matt transparent eller färgat utseende. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har.


Transparent färgad folie

Genomskinligt paraply som alla lägger märket till! Färgad transparent fönsterfilm för inomhusbruk samt utomhus. Förvandla fönster och glasliknande material med färgad fönsterfilm.


Sorry alla, har vart ett jävla strul med min leverantör. Filmens klister var obefintligt märkte jag när jag hade skurit och. Wrappingfolie Färgad Visa mer. Många olika designer och färger för din drömgarderob från Esprit!


Transparent färgad folie

Handla Runda etiketter i transparent färgad polyester, rulle i vår webbutik. Underlaget syns genom etiketten! Vår färgade solfilm fungerar lika bra på bilar,lägenheter,lokaler,fastigheter med mycket. Folie, film och band av kolfiberarmerad plast Sverige.


FÄRGAD TRANSPARENT STRIPES. Gummibandsmapp Aplast transparent med färgad snodd. Etiketter transparenta Guld- eller.


Den som satsar på färgad märkning på kontoret och företaget gör inte bara den grå. Lägg till i varukorgen Mer. Utföres vanligtvis med två st ihoplimmade glas med färgad folie i olika färger och täthet. COC är en transparent styv folie av olefintyp, med intressanta barriäregenskaper.


Vi trycker dekaler, banderoller, vepor och etiketter. Vi gör butiksskyltar, toppskyltar. Vinylfolie och folie till bil. Noggrant kvalitetstestad foliering för användande som för bilfoliering.


Låt fantasin sätta sina gränser. Passa på att fynda redan idag! Färgad kant runt telefonen och den transparenta baksidan ger extra skydd. Tackvare just den transaprenta baksidan skyddas den mot.


Papper för förtagskommunikation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.