torsdag 10 augusti 2017

Ljusslinga jula

Effektfull ljusslinga med ett varmvitt ljus och en effektbox med åtta olika inställningar. Spexa till trädet eller balkongen med denna vackra ljusslinga. Ljuskällorna skiftar i ljusstyrka vilket skapar ett glittrande ljus. Batteridriven ljusslinga som har utrustats med tio snygga glödlampor och transparent kabel.


Ansluts vackra ljusslinga kan pryda det mesta!

Anpassat för utomhus- och inomhusbruk. Välj mellan fem program med olika ljussken och färger. Extremt lång ljusslinga som mäter nästan m och består av hela 6st.


Dioderna ger ett orange ljus och är fördelade. Silverfärgad och batteridriven ljusslinga för enkel och dekorativ ljussättning inomhus. LED-ljuskällor (ej utbytbara) fördelade med.


Designen gör att slingan fungerar lika bra inom- som utomhus. Drivs av tre AA-batterier (säljs separat).

LED-dioderna är ej utbytbara. Jämför olika ljusslingor och köp det som passar din bostad och trädgård! Fynda ljusslingor nu - Billigt! Tålig ljusslinga i plast med discoeffekt.


Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! Nät med LED-lampor som ger ett varmvitt sken. Nätet och nätadaptern är IP44-klassad och går att använda utomhus.


Twinkly Smart RGB- ljusslinga. Sätt stämningen med Wifi-styrd ljusslinga. Ljusslingor i alla dess former. Hög kvalité med lång livslängd. LED ljusslinga transp varmvit.


Avsedd för svagström 6V och ansluts till medföljande transformator 24V. Välkommen till oss för att möta upp vinterns.


Du kan beställa produkten ändå så meddelas beräknad leveranstid på ditt. Ljusflöde: lumen, Sladdlängd: 1.

W Spara till inköpslistan. Med en ljusslinga inomhus får du enkelt en helt ny känsla i rummet. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Låt ljusslingorna få lysa upp hus och hem och mota undan mörkret. De finns i massor av modeller med olika antal lampor och med olika starkt sken. Färgerna på ljuskällorna till din ljusslinga är också viktiga och generellt så avger de slingorna som har täckta ljuskällor ett något varmare och mindre. En ljusslang är kort och gott en rejäl och tålig ljusslinga som liknar en vattenslang.


Inred barnrummet med underbara ljusslingor från oss på Jollyroom. Förutom att vara en härlig ljuspunkt är en ljusslinga också en riktigt mysig inredningsdetalj. Lys upp både inne och ute med en ljusslinga.


Vacker ljusslinga i LED som har 50st varmvita LED-lampor med en effekt på 4W. Vi hjälper dig så du får rätt ljusslingor inomhus. Delbetala i upp till månader. Låt granen gnistra och glimma!


På Rusta hittar du mängder av traditionell julgransbelysning. Vi har även praktiska toppslingor och trådlös, batteridri. Tråd ljusslinga för flaska med LED batteridriven.


Lägg till i önskelistan Snabbkoll. Låt solens strålar ladda dina solcellslampor för att ljusa upp i uterummet eller i trädgården. Dekorera med utebelysning och en ljusslinga för att. Jämför priser och läs recensioner på Belysning.


Letar du efter lekfull dekorationsbelysning eller vill lysa upp vintermörkret med klassiska ljusslingor och ljussystem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.