måndag 1 april 2019

Expanderplugg gips

Vi har alla tänkbara maskiner, elverktyg eller vad du kan tänkas behöva. Alla våra kampanjer på ett ställe. Allt för en komplett verkstad. Se vårt sortiment direkt online!


En expanderplugg i gummi är lätt att montera.

Du trycker in pluggen i det förborrade hålet. När skruven Bras åt ”sväller” gummit på väggens baksida. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Du kan välja mellan många olika fästdon när du ska hänga upp något på väggar eller i innertak. Expanderskruv i gipsskiva med tång Ellen Sundh.


Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.

Så här får man ut gipsplugg (mollyplugg) ur gipsskivor Roger Åberg. Populära märken, bästa priserna, experttips om hur du hittar rätt storlek. Unsubscribe from Roger Åberg?


Lämplig för montering av inredningsdetaljer, skenor, läkt mm. Vid montering expanderar plåtvingarna på.


Förborra med en borr vars diameter motsvarar hylsan hos gipsexpandern, tryck sedan fast expandern och skruva med. Det är faktisk lätt att hänga tunga saker på en gipsvägg!


Hej, Någon som har ett bra tips på hur man får bort alternativt fixar till expanderplugg (metall) som sitter i gipsvägg? Helst med så lite åverkan. Gipsexpander används då du vill hänga tyngre saker på din gipsvägg än vad vanlig gipsskruv klarar av.


Den används för att hänga upp tyngre föremål på väggar av skivmaterial. Metallexpander med kombikrysskruv används för montage i gips, spånskivor samt i akustikplattor mm.


Här visar vi dig några av de vanligaste krokarna. Laga en trasig gipsskiva och gipsvägg. Handla tryggt online hos Bolist.

Här hittar du tips och gör det själv instruktioner på hur du lagar en trasig gipsskiva på en gipsvägg. Detta är en mollyplugg aka expanderplugg aka ett gipsankare. Denna typen av plugg används när man ska sätta upp saker på gipsväggar.


För att välja rätt plugg ska du också veta vilket material väggen består av. Gips - och andra skivmaterial låter ihåliga när man knackar på väggen. HM är förmonterad med skruv eller krok (metrisk gänga) och kan fästa upp exempelvis väggskåp, tavlor, garderobskåp, lampor mm.


Kan användas för samtliga. Skruv och plugg till vägg Välj den skruvsats som passar din vägg.


Extra lång för överbryggning av tjocka lager av gips upp till mm Bildar en “knut“ när den sätts i ihåliga material och dubbla. Används vid infästning i gipsskivor och är avsedd för montage i gips. Ser ut som en stor skruv som man kan skruva in sin egen skruv i. Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom midsommarafton. Iom att det är gips runt om brukar det bli trasigt hur man.


Det är inga problem att sätta upp en 35kg tv på en vägg med dubbla gipsskivor med expanderplugg. Till stor del beror det på att gips är lättarbetat och lätt överser med små skavanker. Klicka för att beräkna lasten. Att skruva i betongVid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning (ankarmassa).


Lättare infästningar kan göras med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.