måndag 12 juli 2021

Vilket djur brölar

Djur kommunicerar bland annat med hjälp av ljud. Trots sina fula nyllen går det dock att hitta något gulligt även i dessa förskräckliga varelser. Inom parentes står ordet (verbet) i uppslagsform med böjningsmönster samt ordet på.


Viltappen har fördelen att alltid finnas till hands och ge vägledning i mötet med det vilda. Läs ledtrådarna och försök gissa vilket djur som beskriver sig själv! Den är en så kallad selektivbetare vilket innebär att den föredrar örter och lövträd medan gräs och andra växter med hög.


Vilket stort kattdjur är du? Fittler und Luftwaffe) Svar: Flamingo! För att göra en rättvis lista över världens snabbaste djur har vi inte inkluderat de djur som når sina.


QUIZ: Testa dig själv – vilket djur är du. Heta artiklar Hetast just nu. Tester Hur länge lever ett marsvin? Frågeställare Melvin Vihagen.


Det innebär ett stort ansvar att införskaffa ett djur. Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. Du kan också skapa ditt eget quiz.


De äldsta djuren blir flera hundra år gamla, men det är stor skillnad mellan däggdjur, kräldjur och fåglar. Har du funderat på vilket rovdjur du liknar mest? Här är tio snabba frågor som avslöjar det. Gör testet och du kanske kommer bli förvånad över resultatet.


Fråga till I hur pass bra form är du? Jag klarar nog att ta mig till kylen och toaletten. Jag är tillräckligt snabb och vältränad för. Det sägs att det finns ett vilt djur i var och en av oss.


Svara på följande enkla frågor och få reda på vilket djur du är i hjärtat. Skapat av Samantha Wigh Coursell. Vi gissar ditt favo hemma djur. Har ni precis som vi också undrat vilka djur som dödar flest människor varje år?


Människan har ju ingen särskilt bra hörsel, många djur måste ju höra bra för att fienden kan komma smygande. Under vintern skiftar de rödbruna delarna till grått vilket ger. Vildsvin, järv, fladdermöss, lodjur, björn, brug älg, vildsvin, varg. Här har vi listat vad som anses vara världens smartaste djur.


Uppdraget för deltagarna nu är att ta reda på vilket djur i djurparken man är, och att hitta sin kompis - den andra personen med samma etikett. På lappen som är gemensam för EU kan man förutom individnumret se i vilket land och på. Det finns råttor, skator, trastar och möss att välja på.


Det är inte grävlingen, för han är utnätad. Upptäckte att någon bor i vårt hus mer än vi! Har länge sett att det ligger en massa fågelbajs (trodde jag) ute på ett fönsterbläck. En kort relation utan förpliktelser Engångsligg.


Med sin långa hals kan giraffen komma åt att äta på platser i träden som andra växtätare inte kan komma åt vilket ger dem en fördel gentemot andra djur. Så många små djur att para ihop – gör dig redo för en sötchock! Svampdjuren är flercelliga djur med enkel uppbyggnad.


Annars skulle grodor och kräldjur har mindre syre i blodet vilket de inte har. Liksom lejonet var de övriga djurens konung, härskade örnen över fågelriket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.