fredag 22 januari 2021

Vajer 6mm

Passar även till utgödslings maskiner. I vår e-handel kan du handla vajer och mycket mer med hemleverans. Ringsprint, 6Mm, St, Zn. Galvaniserad stålvajer med 1st. Vajern är tillverkad i Sverige. Välkommen till oss på Jula!

Vi använder cookies som är nödvändiga för att erbjuda våra grundläggande tjänster såsom att handla via hemsidan. Köp DeLaval Rostfri vajer 6mm (m-vara) online smidigt på nätet hos OnlineByggvaror. Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. Satinslipad ögleskruv för vajer Ø4-5- 6mm Ø12mm i Rostfritt och syrafast.


Galvad vajer som passar för linkranar, vinschar etc. Säljs i valfri längd i flera storlekar, inre diameter 3? Ny eller begagnad vajer från nästan alla kategorier drag- och lyftvinschar.

Böjbar och lätt att arbeta med. Köp Justeringsskruv 6mm för vajer - 6mm gängaTill justering av vajer. Kulterminal för 6mm vajer med öga från Blue Wave. Beslaget är tillverkat i rostfritt stål AISI 316.


Terminal gängad M1 vajer 6mm. Går det och hur bär man sig isf åt? Siffrorna i tabellen anger brottkraften för Lewmars vajer och kedja. Pga den hållfasthetsminskning.


Allt som rör vinschlinor, vinschwirar, nylon linor, syntetiska linor, vinschkrokar, linförare och vinschrullar. Vad gäller vajern så slutar det nog ändå med en 10mm förtätad vajer. Utmärkt för utomhus och inomhus. Denna hylsa löser problemet.


Lagerstatus Finns för omgående leverans Köp. Här kan ni läsa om våra produkters funktioner och tekniker. Hittar ni inte det ni söker är ni välkomna att kontakta oss.


VAJER 19-TRÅDIG 6MM Främst avsedd som riggwire till ståend. Hydraulvinschen är en kugghjulsdriven vinsch för att nå bästa effekt. Genom att anmäla dig till detta nyhetsbrev samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för marknadsförings- och kommunikationsändamål.


När vajern kommer ner mot 25m längd är den ju så kort att man inte räcker någon vart utan då är det dags för ny vajer.

Vinschen är byggd på en plåt med fästjärn som enkelt kan fästas på alla griplastare. Polerat rostfritt stål AISI 316. Vi har en helt otrolig historia.


JTC Power online till lågt pris, smidigt och enkelt i vår webbshop. Vem har inte problem med att avklippta vajrar trasslar upp sig? En vajer är ett rep av tvinnad metalltråd.


Constellation - vajer 6mm : 1kr: Produktspecifikation. Ordet är inlånat från engelskans wire, som i sin tur kommer från fornnordiskans verb vira.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.