måndag 23 november 2020

Vas till gravsten

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.


Shoppa online till bra pris! Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser.

Frakt och montering ingår vanligtvis när du beställer gravsten hos oss. I våra butiker hittar du ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård. Buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest.


Högerklicka på produktbilden här till vänster och välj "Show Image in. Kan användas som ljushållare på vintern och vas på. Urnor och vaser till gravsten.


När det gäller utsmyckning av och tillbehör till gravstenar finns det en mängd möjligheter till personlig anpassning.

Allt från duvor i granit, fåglar i brons. De finns i olika material och utförande. Valet av vas kan bero på utseende på gravsten. Vi har erfarenhet av allt ifrån att blästra in ett nytt namn på en gravsten till att lägga stora kommunala.


Tillbehör Vaser, Lyktor, Utsmyckning mm. Vi säljer även vaser till gravar och gravlyktor. GRAVSTENAR, VASER OCH LJUSLYKTOR En tid efter begravningen är det dags att fundera på gravstenens utformande.


Gravsten, Gravvår Textkomplettering, Renovering. Kunden kan välja gravsten utifrån önskemål men även beställa gravsten som finns i vårt lager. När ert nyfödda barns namn känns rätt, när ni hittat varandra och vill bekräfta det för världen, när någon av dina nära ska föras till sista vilan - då.


Här finns länken till vår leverantör Fredahls hemsida där du kan se hela vårt sortiment av gravlyktor och vaser. Motiv med större sammanhängande ytor lämpar sig ej till att djupförsänka.


I våra broschyrer finns många bilder på gravstenar att finna inspiration ifrån. Den vanligaste anledningen till att förnya en befintlig gravsten är att en ny text ska graveras in.


Abbe kan gissa sig till vilken typ av.

På askgravarna är det bara tillåtet med lösa blommor i vas samt ljus eller. Under åren har gravstenar. En gravsten fungerar både som ett minnesmärke och en plats att gå till för de efterlevande.


Här visar vi några exempel på tillbehör som kan höja utseende och funktion på gravsten och. I matchande sten typ till gravstenen. Stockholm och alla sverige. I den här kategorin hittar du vårt stora utbud av gravdekorationer, som t. Sverige, Norge och Danmark.


Med oss får du personlig rådgivning, en och samma person som tar hand om din order samt högkvalitativa gravstenar – och det till marknadens bästa priser. Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål.


Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Att bestämma gravvård är ett känslomässigt beslut som måste få växa fram i lugn och ro. Stensort: Ljusgrå svensk granit Puckelbränd framsida. Glasgravsten - Modernt alternativ till traditionell gravsten Nu finns ett nytt och mycket vackert alternativ till den vanliga gravstenen - en glasgravsten i egen design.


Valv för vas, grovslipat. Vi skapar allt från vackra fågelbad till stora. Vi kan hjälpa er med allt ifrån små skålar eller ostbrickor till gravstenar och.


Att välja gravsten till någon speciell innefattar många valmöjligheter. När ni beställer en gravsten från Stenhuggeriet Åsbro ingår: ¤ Inlämnande av nödvändiga ritningar och ansökshandlingar till kyrkogårdsförvaltningen. Att utsmycka graven med blommor kan vara vackert.


Vill man inte plantera kan man sätta en bukett i en vas. Här nedan finner ni ett urval på de vaser vi har hemma.


För att kunna erbjuda gravstenar efter önskemål, kom vi fram till en fabrik i Serbien. Eftersom dessa vaser är gjorda av granit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.