onsdag 21 oktober 2020

Värnamo bibliotek

I kommunen finns bibliotek i Bor, Bredary Forsheda och Rydaholm. På denna sida hittar du information. Stängt på Stadsbiblioteket och Bredaryds bibliotek och. Från torsdag december kl.


Under den här tiden går det inte heller att logga in på bibliotekets webbsida eller använda e. Sök i katalogen genom att skriva sökord i sökfältet, till exempel ett ord ur titeln eller författarens namn. Ej betygsatt KSLA är en mötesplats för forskare och producenter, praktiker och konsumenter. Mer information om stadsbibliotekets service och tjänster finns på biblioteken. Värnamo Kommun är en kommun.


Värnamo bibliotek

Hit kan du komma och läsa referenslitteratur, låna böcker eller bara sitta en stund. Du måste kontakta ditt bibliotek för att välja inlogg och pinkod. Genom att klicka på någon av länkarna till höger kan du se dina lån, låna om, se dina reservationer, avgifter och kontaktuppgifter. Om du har lagt någon titel.


För personal, studenter, patienter och anhöriga. Ett varmt och omslutande rum. Så beskrivs den stora bibliotekssalen i det som ska bli det nya biblioteket i Gummifabriken, där den stora bibliotekssalen saknar. Naturfotografen Brutus Östling kommer till biblioteket för att prata om sitt arbete.


Om exakt en månad kommer det nya stadsbiblioteket på Gummifabriken att invigas. Nu presentera ett bildspel och visa upp hur det ser ut. Här kan du låna böcker för barn och vuxna, ljudböcker, filmer, läsa dagstidningar och tidskrifter.


Mogärdeskolans lucia besöker biblioteket, torsdag december kl 11. Biblioteket i Järna är folkbibliotek. Torsdag-fredag den 6-december håller alla kommunens bibliotek stängt, då våra system uppdateras från. Onsdagen den december, kl.


Anmäl dig på vår hemsida och hämta ut ditt kort på något av våra bibliotek. Lugnt område nära apotek, vårdcentral, bibliotek, förskola, skola m. DE MEST FREKVENTA ÅTGÄRDER. Huskvarna bibliotek är kommunens näst största folkbibliotek.


Värnamo bibliotek

Alla dagar fram till jul är det full fart i Tomtens (målar-)verkstad på Skillingaryds bibliotek. Här finns det mindre bibliotekets. Vi målar målarbilder att ge bort i present till nära och kära.


Fredagen december öppnar Ljungby bibliotek kl. Gäller även tidningsrummet. Välkommen till biblioteken i Gnosjö kommun! Logga in med lånekortsnummer (eller personnummer) och PIN.


På mina sidor kan du låna om, hantera dina reservationer och ändra dina uppgifter. För att logga in använder du ditt lånekortsnummer eller personnummer och din. Vill du boka lokal för konferens eller utbildning? Om Utveckling i Jönköpings län.


Värnamo bibliotek

Ett lånekort och en PIN-kod är allt du behöver för att kunna låna på biblioteken i Gnosjö kommun. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Hannas. Hanna har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.