torsdag 24 september 2020

Trappbeklädnad sten

Vi har ett brett utbud till bra priser. Flisby – specialisten på trädgårdens golv. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon. Gammal trappa blir som ny.


Granit är ett tåligt material och passar därför utmärkt som trappbeklädnad för trappor och entréplan.

Låt din trappa bli som ny med trappbeklädnad i skiffer, granit eller Duratrapp. Välkommen till vår butik, utställningar och lager i Göteborg! Levereras med flammad ovansida och framkant. Ett smidigt sätt att ge din slitna trappa ett nytt exklusivt utseende.


Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Planstegen finns i fyra olika bredder och. Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa.

Färgskiftningar och kvartsränder får förekomma. Trappbeklädnaden i form av. Stentrappa - vi har block till trappa, entrétrappa, blocksteg i granit och blocktrappa.


Ytbeläggning av trappan med sten ger förutom ett trevlig utsende, minskad halkrisk. Ett enkelt och bra sätt att fräscha upp en gammal trappa. Häng med Kim och Daniel när de sätter trappbeklädnad ! Offerdal trappämnen med vacker naturyta som ger ett bra halkskydd.


Med härliga bilder – på Flisbys sortiment. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö.


Med vår kunskap och erfarenhet kan ni förverkliga er drömträdgård med trappor, murar, sten för gångar och garageuppfarter och mycket mer. För att ge dig bättre service använder vi cookies. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Letar du efter marksten och trädgårdsplattor för att. Med våra granitplattor kan man skapa utemiljöer som ger ett exklusivt, stilrent och unikt intryck. Ingen sten är den andra lik så det är också bra att se vilka stenar som kommer var.


Sten är ett tåligare alternativ till trä.

Allt ifrån skifferplattor till granitplattor. Har du en idé så har vi en lösning – i äkta bohusgranit! Olika typer av stenar har olika. I Benders naturstenssortiment hittar du ett brett utbud i äkta Bohusgranit som gör det möjligt att uppnå den känsla du eftersträvar, från rustikt naturnära.


Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Härdad fuktavvisande yta som motverkar fläckar av t. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker. Nålfiltmattor är slitstarka och passar därför utmärkt som trappbeklädnad. Tack vare att Granitkeramik är en keramiskt brunnen sten med härdad yta suger den inte åt sig.


Miljö och produktbilder Alla bilder i bilddatabasen är avsedda att marknadsföra produkter som levereras av S:t Eriks. Här beskriver Martin Timell hur du snickarar en entrétrapp med rejäl yta runt dörren.


Störst, först, originalet. Givetvis med massiv äkta trapprenovering. Det borgar för att du ska få rätt pris och trygg montering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.