fredag 14 augusti 2020

Trådspik

Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Spik eller nagel är en metallstav (smidd eller dragen av metalltråd), i ena änden spetsig och i den andra försedd med ett större eller mindre huvud (skalle), som. Om du till exempel ska sätta ytterpanel på ditt fritidshus är trådspik ett bra val.


Bra att tänka på när man ska köpa sina spikar är att de bör vara 5. För allmänna byggkonstruktioner, regelverk m. Trådspik, räffla Obehandlad. Vi har produkter för ett skönt inomhusklimat, smart förvaring samt prisvärd målning och renovering. Produkten har utgått, Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga.


För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger. Klicka på länken i mailet – så är. Vi använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, analysera trafikstatistik och för att skicka målgruppsanpassade annonser. Varmförzinkad spik som används för att fästa virkesdelar i trä.


Denna typ är vanligast när du arbetar i trä. Du använder den bland annat i regelverk och takstolar.


Våra öppettider är Måndag till Fredag 8. Lördagar är endast butiken öppen, och då mellan 10. Kvalitetsspik i praktisk plastbox. En förpackning innehåller 6varmförzinkade räfflade trådspik ar.


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt. Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang.


Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag. Olika varianter och förpackningsstorlek. Spik, räfflad elförzinkad med flat huvud. För virkekonstruktioner, lister och finsnickerier.


Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning! Allt till ditt byggprojekt. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Handla tryggt online hos Bolist.


Visar produkter på sidor Toppen av sidan. Registrera dig som kund i vår webshop och få tillgång till produkter, priser och orderhistorik. Changing division would affect availability and pricing of products in your cart. Jämför priser och läs recensioner på Virke.


Det finns hundratals artikelnummer för spik med olika former och utföranden. Spikläkt monteras med varmförzinkad trådspik 100-i stående väggregel.


Mot bärreglarna monteras plast- eller plåttaket enligt tillverkarens anvisningar. I min ateljé finns ett paket trådspik. Här kommer en liten glimt hur tillverkning av trådspik gick till med hjälp av några av mina gamla.


Alla mått är i mm där inget annat anges. Räfflad spik med flat huvud. Rostfri trådspik 60x c. Konstruktionsspik för virke i utomhusmiljö. Välj rostfri spik för särskilt utsatta lägen.


Rakbandade och obehandlade spik för infästning av panel och stomspikning. Spikarna är CE-märkta och anpassade för inomhusbruk. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.