torsdag 13 augusti 2020

Toppskiva glas

Stort utbud av glas till alla tillfällen och drycker! Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Bordsskiva i glas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer.


Lagerhämtning av bordsskiva i glas i Stockholm och Malmö. En skadad kant eller repad yta.

Välj önskad färg på benställningen, svart eller krom. Toppskiva i härdat, 8mm klarglas till Star soffbord. More skåp i svartbets med toppskiva i glas. Mackenzie soffbord - glas.


More hyllserie är möbler för dig som värdesätter tidlös form och förstklassig kvalitét. Stella satsbord i olika utföranden. Benställningen är i lackad metall och finns i tre varianter, svart, krom eller mässing.


Perfekt skick, till Bestå möbel från Ikea.

Prylar bortskänkes gratis! Bra för miljön och plånboken! Serien har elegant skandinavisk design, särpräglade träslag, där. Emmalyn kvadratiskt soffbord - Glas.


Utmärkt flexibel byrå med sju lådor. För att erbjuda dig en personligare och bättre upplevelse använder vi cookies.


Låt din byrå fungera som en snygg avlastningsyta genom att fästa en skiva i glas på toppen av den. More mediamöbel i oljad valnötsfanér med toppskiva i glas. Kompass soffbord är en serie som består av flera olika modeller och storlekar.


Välj mellan skiva med glasinsats eller med vintagebrädor som insats. Glas (frostat) Glas (klart) Panel. Den nya benämningen är numera ett vedertaget uttryck på den uppskattade färgkombinationen i gråbeigea nyanser. Titan är en klassisk modern tv-bänk.


Massiv 40-skåp glas, går endast att få med frostat glas. Valeria soffbord har en toppskiva i marmormönstrat härdat glas och kromat. Lägg på en toppskiva i glas. Foto via: Desire to inspire.

Rostfria underreden med toppskiva i teak, keramik eller glas. Kommer även i aluminium ram lackad i tre olika färgval. Storlek 80×8 100×10 90×18. Ett modernt soffbord med ben i skinnimitiation och konstrasterande stiching.


Mauritius är ett väldesignat soffbord med toppskiva och underhylla i glas. Arezzo är en modern och stilren tv-bänk med rena linjer. Den är i högglanslack och har toppskiva i reptåligt härdat glas. Den har både öppen förvaring och.


Möbelskiva mm, toppskiva mm. Stomme, lådor och lådfronter är högblanka förutom i färgen vitpigmenterad ek. Antracitgrå Fjord Moulin Rouge Rökt Glas Sn.


Du kan välja till toppskiva i vitt, eller svart glas, i grå eller svart stenkomposit, alternativt i avvikande träslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.