fredag 21 augusti 2020

Tigersågblad lättbetong

För dig som väljer proffskvalitet. Beställ direkt i vår webshop! Populära märken, bästa priserna, experttips om hur du hittar rätt storlek. Hårdmetallblad anpassat för sågning i lättbetong och tegel.


Jämför priser och läs recensioner på Elverktygstillbehör.

Vi hjälper dig att hitta rätt tigersågblad lättbetong Elverktygstillbehör. Förstklassigt tigersågblad för lång livslängd och snabb kapning i lättbetong och tegel upp till 2mm. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Ett bladserie av Heavy-Duty typ med hög bladrygg av höglegerat stål samt tänder av hårdmetall. Avsedda för material såsom tegel, lättbetong.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Tegel, oarmerad lättbetong, leca. Verktyg och maskiner av högsta kvalitet. Recensioner Det finns inga produktrecensioner än. Ett sågblad med en total längd på 3mm.


Mycket grovtandat, TPI, hållbart sågblad för sågning i slipande mineralbaserade material. Grov, för rivningsarbete med trä och spik samt armerad lättbetong, leca. Tillverkad i Bi-metall som är en kombination av snabbstål och verktygsstål.


Ultimat livslängd på bladet och snabb sågning i lättbetong. Välja produktvariant Produktinformation. Tigersågblad Sticksågblad Cirkelsågklingor. Blad för lättbetong och Leca.


Progressivt ökande tanddelning, 6-TPI, med tänder i karbid för lång livslängd vid demolering av tjocka och tunna material. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. SPÅRFRÄS: SPÅRFRÄSAR FÖR LÄTTBETONG.


En speciell spårfräs med hårdmetallskär avsedd för att fräsa spår för rör, eller fälla in dosor i Siporex. Bi-metallblad tillverkade av segt fjäderstål i ryggen och koboltlegerat snabbstål i tanddelen.

Luftavfuktare Torrbollen Fuktslukare som minskar alltför hög luftfuktighet. Minskar även risken för mögel och dålig lukt. Idealisk i husvagnar, båtar. Experter på produkter mot skadedjur och skadeinsekter.


De klarar på pappret lättbetong. Jag funderade på att investera i tigersågblad för leca men de billigaste jag hittade kostar 4kr styck. TIGERSÅGBLAD RIVNING RIVNIGSARBETE, TRÄ MED SPIK, RAKA SNITT I. Passa på att fynda redan idag!


Rivningsarbete, trä med spik, armerad lättbetong. Sågblad med hårdmetalltänder för elektriska tigersågar. Lämpliga för bearbetning av tegel, oarmerad lättbetong och leca. Levereras i SB-förpackning om blad.


Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Proffsblad enbart utvecklat för mureriets behov av att såga i ex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.