fredag 26 juni 2020

Sparris med parmesankräm

Sparris med parmesankräm

En italiensk klassiker från vinnaren av "Sveriges mästerkock", Catarina Königs kokbok. Enkelt och sagolikt gott där man kan variera tillbehören hur man vill. Unna dig och dina vänner en smakrik måltid med varmrökt lax och sparrissallad tillsammans med en parmesankräm.


Sparris med parmesankräm

Gott och enkelt men som imponerar både till vardag. Skapa en ny samling (max tecken): Spara till din samling. Här kommer grillade godsaker i form av sparris och en parmesancréme, recept a la Per Morberg, ur hans kokbok ”Morberg grillar”, som min man fick i julklapp.


Vild sparris med Parmesankräm snittar lagom för pers. Ingredienser st fina gröna sparris små schalottenlökar msk olivolja dl vitt vin 1. En krämig munsbit med spännande smakkombinationer. Briskas alkoholfria äppelcider upplevs uppfriskande krispig till den krämiga parmesankrämen. Sparristarte med sparris - och parmesankräm är en perfekt förrätt nu på försommaren när sparrisen är som godast.


Paj med varmrökt lax och sparris. Mellanmål: Päron, lite nötter och the med citron Detta måste ni bara göra. Grön pyttipanna med sparris, ägg och parmesankräm. Alltid lite småreligiöst att koka sommarens första och lägga upp.


Pasta med hummersås, räkor och parmesanstekt sparris. Fläskfilégryta med sparris, svamp och grädde. Den här förrätten är som en gotländsk tapas. De torkade oliverna och serranon ger rätten en tapas-koppling.


Vit sparris med parmesankräm och mandel. Har du inte möjlighet till indirekt grillning kan du ge köttet färg på grillen och steka det klart i ugnen i 1grader. Gotlänska sparris är Gotland.


Använd gärna en stektermometer, grilla. Sparrissoppa på färsk sparris med knaperstekt bacon och parmesankräm. Servera zucchinin med ris, sallad och parmesankräm. Piccata på zucchini med sparris - och fänkålssallad.


Sparris med parmesankräm

Tillagningstid: minuter. Grillade kycklingbitar med grillad sparris. Rör ihop äggula, senap och vinäger.


Den italienska vällagrade osten ger en utomordentlig smak och touch till alla dina rätter. Frasig sparrispaj på mindre än en timme – festrätten du måste prova! Grön sparris blir bäst om man grillar den. Här serverar jag den med laxrom, parmesankräm och lite rostade nötter på toppen.


Med världens godaste ingrediens så här års, nämligen sparris ! Tillbehör till sommarens grillbuffé – ljummen sparrissalla parmesankräm. Halstrad laxfilé, med färskpotatis och parmesankräm y. Vitlöksgrillad sparris med serranoskinka y. Prosciuttolindad sparris på grillen. Källarrökt rulle med quinoasallad och parmesankräm.


Ramslöksfritters, portioner som. Oxfilé Husets pommes frites, rödvinssky. Duration Over min Helstekt lax i folie. Lax med tapenade, ratatouille och parmesankräm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.