fredag 29 maj 2020

Ruccolapesto

Pastapesto är ju sååå gott och kan varieras så mycket, den här gången blev det zucchinipasta med ruccolapesto. En riktigt god pesto som passar till så mycket! En god och hemlagad pesto är riktigt gott och passar såväl till pastan som till sommarens grillmat. Här finner du lite annorlunda recept.


Italiensk pastamiddag med smak av färskost och rucola på en kvart. Den fina vita fisken serveras med en variant på den italienska peston.

I denna är det ruccola, olivolja och solroskärnor som mixas och resultatet blir en klargrön. En smakrik och lite kryddig pesto på rucola istället för basilika.


Jättegott till pastarätter, kyckling och fisk - eller varför inte som dipp till ett gott bröd. Ruccolapesto utan nötter passar det mesta och är barnsligt enkelt att slänga ihop. Servera en god sallad till eller ugnsbakade tomater.


En god bruschetta blir ännu mumsigare med Ernsts egen ruccolakräm. Recept på lättlagad mat från matprogram och kokböcker. Tack för inspirationen på denna goda ruccolapesto.


Den gjordes hemma hos oss nu ikväll och åts till färskpasta.

Det här är en ganska enkel maträtt som visserligen innehåller en del olika moment men på det stora hela är det inte särskilt avancerat. Blanda ihop tomatpuré, olja, honung och HP-sås.


Gnid in hela kycklingen med såsen och salta och peppra. Skölj rucola och basilika och slunga av så mycket vatten som möjligt. Mixa helt kort halva mängden med lite olivolja. Dela vitlöken i 2-delar.


Här har vi samlat matinspiration, kunskap och affärsutveckling för dig som har mat som yrke. Här kan du också beställa Arla-produkter. Veckans rabattips från mig: gör en god ruccolapesto ! Passar till både varm och kall matlagning. Den är lite skarpare i smaken än en traditionell basilikapesto, och den rostade smaken från pumpakärnorna.


RUCCOLAPESTO dl sötmandel g ruccola vitlöksklyfta krm salt dl olivolja Gör så här: Mixa mandeln i en matberedare eller mixer. Testa den här krämiga peston!


Supergod till pasta och enkel att göra. Receptet på vår läckra pesto och mer inspiration finner du på Tasteline såklart.


Vanlig pesto innehåller nötter, men här är de utbytta mot solroskärnor. Dessutom är rucola den främsta smaksättaren. Funkar till pasta och fisk.

Billigt, gott och nyttigt. Pesto med solrosfrön istället för dyra pinjenötter. Fungerar också med valnötter och mandel. Här hittar du ett läckert recept på Bandpasta med ruccolapesto.


Botanisera bland massor med recept, tips och inspiration. Du vet säkert vid det här laget att jag är galen i pesto. Jag tycker att det passar till det mesta.


Kryddig ruccola passar utmärkt som bas i grön pesto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.