måndag 18 maj 2020

Renovera trappa med matta

Stort utbud av trappstegsmattor till bra pris. Gammal trätrappa med matta ? Bot mot knarrande trappa. Man kan renovera den på olika sätt. Din gamla trappa kan bli som ny med lite färg.


Ta först bort eventuell matta i trappan.

Rengör de gamla stegen genom att dammsuga eller rugga upp de ytor som eventuellt består av slät matta. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för trappa matta. Johansson valde att klä sin trapp i ek när han skulle renovera och det blev ett resultat som han verkligen blev nöjd med. En trappa blir i regel flitigt.


Trapprenovering - Vi renoverar din trappa så den blir som ny. Renovera din trappa istället för att köpa ny! Oavsett om du har en Rak, L eller U- trappa har vi samma fasta pris (upp till steg).


Här har vi samlat lite inspiration över trapprenoveringar vi gjort. Har en trappa hemma, med linoluemmatta på stegen och en trälist i fram- och bakkant.

Mattan som ligger där nu är ganska tråkig och trappan är. Smarta knep för att renovera en sliten trappa ! Hur går det till att renovera trappan? Ni kontaktar FormTrappan, vi bestämmer en tid i samråd med er när vi kan komma på besök och se på eran trappa. Givetvis med rätt material och kompetens.


Droppar ett par rader med hur jag gjorde när jag målade trappan med matta. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Anledningen till av att jag skriver om detta är det fanns ganska dåligt med. Trappstegsmätare, Trappkompass,Trappspindel eller Trappstegsmall underlättar ditt arebte när du ska renovera din trappa. Om du har en vacker trätrapp kanske du vill renovera den genom. Har du en gammal sliten trappa så behöver du inte byta till en ny.


Det är oss ni skall ringa om ni renovera trappan eller ha hjälp med parkettslipning. Vi på Trappspecialisterna delar gärna med oss av tips om enkla sätt att renovera din gamla trappa. Oavsett om ni vill ha en trappstegsmatta eller en heltäckande trappmatta så har vi det. Handla er matta med dagars.


Stepcopy: Med varje Stepkit- trappa följer vårt specialverktyg, en trappkompass, som underlättar mätning och tillkapning av varje unikt steg. I stället för att köpa en ny trappa kan man renovera trappstegen i sin gamla trappa.


Trappforum hjälper dig med material, tips och råd inför trapprenoveringen.

Klockan 16:var jag och barnen i full gång med att dra matta ur. Vi har ju just gjort vår trappa, fast vi la dit matta. Klassisk lackad furutrappa från 70-talet, öppen med nålfiltsmatta. Huset har tre våningar så jobbet inkluderar två trappor samt ca.


Problem med knarrande trappa ? Fördelar och nackdelar med. Inspiration och inredningstips. Att renovera sin trappa kan ge den nytt liv i stället för att byta.


Funderar du renovera din trappa ? Vissa väljer också att ha en matta i trappan. Allting slits, även trappor, så de kan behöva en renovering av ytbehandlingen. Hos oss hittar du praktiska vindstrappor och plansteg och luckor. Du kan göra din vind till ett lättåtkomligt förråd genom att installera en vindstrappa.


Find this Pin and more on Tapeter och trapp by Conan Dahlgren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.