torsdag 16 april 2020

Stora träkulor 100 mm

Några är små, några är stora. Av björk, trävita med genomgående hål. Träpärlor 15xmm oval mönstrad 75-pack. Håll ut – vi fyller på med nya varor.


Vi har storlekar från mm upp till mm.

Saknar du något i sortimentet? Obehandlade träbollar mm ø mm - 1-pack. Träkula med genomgående hål. Mix av träkulor i storlekarna 1 och mm. Skäggiga tomtar med stor luva. Nu har vi fått fler träkulor, även de minsta. Större blå är mm, och. BPA-fria i härliga färger!

Angivet pris avser en förpackning med 2st pärlor. Passar till hobbyprojekt och figurer. Vi erbjuder det största utbudet av träpärlor och träkulor.


Den består av träkulor (30mm stora ) som målas röda. Köp Frälsarkransen av trä, stor krans. Träkransen levereras i en kraftigare plastpåse och innehåller stora svarvade träkulor med.


Handmålade träkulor i koppar och petrol. Den största träpärlan är ca mm. De finns i många olika material såsom glas. Stor tub med snirkligt mönster. Stort utbud av Träprodukter. Se vårt sortiment direkt online!


Enfärgat kuddfodral i 1% bomull som ger fina effekter med tofsar och träkulor. Stora giftfria träkulor på ett. Tillverkad av mjuk och skön ribbstickad trikå i 1% naturlig och ÖKO.


Designblock 3mm färger. Flata pinnar 18x1mm 1st.

Vill du måla några träkulor också så behöver du hobbyfärg. Detta för att det inte ska bli så stora hål mellan maskorna. Hos Pärlgrossisten hittar du pärlor, smyckesdelar och tillbehör för smyckestillverkning. Djup: 6mm Höjd: 8mm Fastsättningsalternativ: Skruv Sitsfärg.


Anslutningar för in- och utlopp är ø 1mm. Förhöjningsstosens invändiga ø är 6mm. Praktiskt vid stora leveranser. För det första så är ju 100mm inte direkt stort när man snackar om stora displayer.


Det dinns ju 100mm 7-segmentare att köpa. Dock kostar dom säkert en slant. Millimeter till Centimeter ( mm till cm) konverterings omvandlare för längd omvandlingar med ytterligare tabeller och formler.


Virke i ohyvlat trä för diverse konstruktioner, exempelvis större staket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.