torsdag 16 april 2020

Rabarber grillsås

Prövade en liten sats inatt. Behöver lite syra också av annat slag, saften från en halv lime kompletterades med.


Rabarber grillsås

Lisa Lemke och Tommy Myllymäki delar med sig av sina bästa såser till sommarens grillpartyn. En överraskande grillsås för lakritsälskaren!


En perfekt kombination av sött, syrligt och salt som kommer förvåna gästerna. Använd som BBQ-sås eller glaze. Sommarens kanske godaste grillsås med det häftigaste namnet – RaBarBQ.


En grillsås gjord av närodlad ekologisk rabarber med rökig smak och ett sting av chili. Grillsåser kommer i många skepnader. Här har vi samlat alla våra recept på mumsiga grillsåser. Ha en fenomenal grillsäsong!


Perfekt sås till grillat med rabarberchutney. Ingeedienser: dl Turkisk yoghurt msk rabarberchutney Rör samman ingredienserna och servera till di. Njut av denna Rökiga BBQ-sås med rabarber och rosmarin när du grillar! Så handskas du med rabarberna.


Rabarber grillsås

Johan visar hur du lagar råpressade rabarber. Gör egen barbequesås eller grillsås med tomat, chili, chilisås eller ketchup, vitlök, honung, vinäger, spiskummin och worcestershiresås. Här hittar du flera recept på rabarber som du inte kan vara utan. Allt från den klassiska rabarberpajen till Rabarber Cosmopolitan.


Här tar vi de första ogrässkotten och mixar med rabarber och äpplen och tillsammans med chili och ingefära blir det. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form. Blanda havregryn, vetemjöl och socker i en bunke. Barbequesås, barbecuesås eller BBQ-sås är enkelt och gott att göra själv.


I sortimentet finns bland annat marmelader av t ex. Cumberlandsås med rabarber är en härligt fräsch och festlig sås. I det här receptet på grillsås blandas härliga plommontomater med rödvinsvinäger och.


Bland rabarber med salt, kardemumma, socker och lite potatismjöl. När snön yrde som mest förra veckan förberedde jag för grillsäsongen genom att tillverka grillsås. Jag har hittat en ny ingrediens till råsaftcentrifugen – rabarber ! Låter gott och lite likt en grillsås jag gjorde för några veckor sedan. Kombon rabarber och kanel är super.


En fantastiskt god rabarber - och jordgubbskaka gjord i långpanna som gick väl hem hos familjen. Den blir aningen kladdig i konsistensen och kan med fördel serveras. Rabarberglaze En smaksensation till det grillade köttet?


Jag var hos min fina vän och kollega Hanna och blev bjuden på en helt fantastisk grillsås där basen är på rabarber. Passar utmärkt till grillat.


Härom sommaren fick vi en flaska hemgjord grillsås av våra gäster för den kvällen. Japp, jag har snöat in mig på rabarber. Det blir ju lätt så när inga andra frukter eller bär här hemma är i säsong än.


Rabarber grillsås

Så var beredda på många recept. Björnar som är tillverkade av läcker fruktjuice. Smälter i varmt vatten och förvandlas till en god dryck. Ca st björnar till en stor kopp!


Rabarber produkt sortimentet har fått tillökning med matsåser och SM i mathanverk närmar sig. Skölj och skär rabarberna i skivor. Igår la jag ut en grillsås och här kommer nästa. En syrlig och frisk sås, som kan användas till allt grillat.


Vår färdiga grillsås, klar att användas som den är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.