fredag 10 april 2020

Poslätten

Poslätten är ett stort slättområde i norra Italien, genomflutet av bland annat floden Po. Lista över städer, comuni, i Italien med ett invånarantal över 000. Poslätten översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.


Poslätten karaktäriseras av dimmor och fukt vintertid och ganska kvalmiga somrar. Rivieran (regionen Liguria) har milda vintrar jämfört med övriga Norditalien. Ytan omfattar 8kvadratkilometer och invånarantalet var 7. För en massa år sedan köpte jag en kokbok med italiensk mat från olika regioner.


Poslätten

Den har stått mig bi- Här är referensen: Reinhardt Hess Sabine Sälzer, Det. Mellan Alperna och Poslätten.


Från mittfältet av de italienska Alperna, över de norditalienska sjöarna och ner på Poslätten sträcker sig regionen Lombardia, en spännande resa som innebär. Lombardiet hittar du i norra Italien mellan Alperna och Poslätten. När man talar om det italienska köket borde man egentligen säga de italienska köken.


Poslätten

Varje region har sin gastronomiska kultur och det är stora skillnader mellan. Italiensk politik har under de senaste åren präglats av stor instabilitet och regeringsskiften.


Poslätten

Det har sagts att Italien är Europas tröskel; varje år passerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.