tisdag 10 mars 2020

Perstorp bord 50tal

Butik med retroklassiker och designobjekt från 50, 60, och 70-talet. Klassiskt perstorpsbord från 50- 60-tal.


Jag heter Emma Sundh och bor i Midsommarkransen med min familj – min man John, våra små. Perstorpsbord is the shit!


Nätt matbord 50-tal i mahogny med svängda sidor och iläggsskivor i avvikande träslag. Enklare perstorpsbord från edsbyverken. Arne Jacobsen art deco bar Bodafors bokhylla bord byr. Med underliggande utdragsskivor.


Perstorp bord 50tal

Ben och sarg av lackad trä. Bordet är i fint skick utan skador, benen är nyslipade och lackade. Kategorier: edsbyverken, perstorp. Här samlas matbor avlastningsbor sidobord och soffbord.


Kontakta oss gärna om det är något särskilt du är på jakt efter. Det finns många olika modeller och storlekar på matbord och vilken typ du väljer beror på vad du tycker är fint, hur många sittplatser du behöver och vilken.


Hjälmarsvägen i Årsta, Stockholm. Vi köper och säljer möbler, lampor och inredning från 50-talet och 60-talet. Vem var det som designade PH-lampan, och vilken är nu vilken, Sjuan eller Myran?


Det finns en mängd designklassiker att hålla koll på, här är några av dem. Litet perstorpsbord med klaff. En 5-armad trälampa som är svarvad. Lampan är från 50-tal och har en defekt.


TAL i hela Sverige från idag och framåt Fredag. Picknick, picknikväska, pikant. I love my pink retro kitchen Pastels. Soffa Dux tre sits tal. Edsby stolar( Fanett 50-tal ) Brännmärkt under. Beskrivning Med extra skiva som kan vikas ut. Leverans inom 2-dagar med fri frakt. Loppmarknader, loppisar, secondhandbutiker och auktioner i Sverige. Gratis annonsering och sökning. Vårt tokiga, rymliga och pastellfärgade retrokök, helt enkelt! Rosa väggar med turkos panel är grunden.


Perstorp bord 50tal

Många gamla prylar, porslin och loppisfynd pryder både. Retromarknaden i media år sedan Loppisgalen! Yvonne inreder hela huset med 50-tal. Amerikansk Pinnstol 5kr.


Mitt fina perstorpsbord med mumin bordstabletter Nyckelord: perstorpskiva, bord, mumin, bordstabletter, rosa, retro, tal. Retro 50-tal köksbord med stolar - Sundsvall. Underbart retro köksbord med stolar 70-tal! Inspiration, Typografi Taggad 50-tal.


Auktion Ovikens bygdegård Söndag 8Feb kl11. Vi säljer: Teakstolar 50-tal, Bord Gustaviansk stil, Månbord. Här kan du slå dig ner vid ett perstorpsbord. Vi har tre dubbelrum som är inredda i retrostil från respektive 50-tal, 60-tal och 70-tal.


Bonjour Vintage- Madeleine som varit i Astrid Lindgrens värld i Småland och hälsat på hemma hos Lotta på Bråkmakargatan. Och det är så himla fint och charmigt.


Perstorp bord 50tal

Skrivbord teak danmark Vitt perstorpsbord Sideboard jakaranda Såld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.