onsdag 25 mars 2020

Parmesankräm snittar

Riktiga publikfriare som är busenkla att göra. Kavringsnittar smakar underbart till advent, glöggmingel och på nyårsfesten. Läs receptet för Kavringssittar med parmesankräm ! Men dess för innan hade vi fått njuta av en otroligt god meny med snittar innan och champagne.


Till förrätt champinjonsoppa med parmesankräm och bröd. Bedårande och makalöst smakrik parmesancrème, som passar lika bra till torkat kött som att doppa färska brödsnittar i! Garnera med lite grönt och servera.


Skär Kavringen i skivor och lämpliga små former. Korvgryta med salsiccia, potatis, vita bönor, parmesankräm och rostat bröd. Grillade miniburgare som toppas med parmesankräm och en gremolata med persilja och citron.


Börja festen med vackra snittar eller en härlig förrätt. Tillaga goda och smakrika rätter med parmesan.


Den italienska vällagrade osten ger en utomordentlig smak och touch till alla dina rätter. Det här receptet med parmesankräm och ugnsbakade körsbärstomater är det perfekta tilltugget på sommarminglet. Prosciutto med parmesankräm.


På Lisas recept kan du ta del av en massa bra recept för alla tillfällen. Klassik gubbröra på hembakat knäcke. Fyllda ägghalvor med parmesankräm och prosciuttochips. Omelettrulle med gravad lax och purjolök.


Jag bjöd på snittar förra helgen. Lägg en klick parmesankräm på varje polentabit, garnera med en halv oliv och en liten bit soltorkad tomat. Ramslöksfritters, portioner som. Hummussnitt: Hummus, soltorkad tomat, ärtskott på kavring 35:.


Dina bästa tips för cocktailparty och mingelmeny. Servera med senapsdressing och parmesankräm. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera.


Salamiöverbakad laxfilé med potatisstomp och parmesankräm. Timjanstekt ankbröst med bakade jordärtskockor och parmesankräm. Snittar -Toast, soltorkad tomat, mozzarella, ruccola.


Anklever med champagnerussin. Smörgåstårta, härligt stenugnsbakat brö sallader, snittar och pricken över i:et d. Gärna till små ­ snittar med skagen­röra.


Gott till exempelvis stekt gös med bacon och parmesankräm. Vitt Schmitt Family Wines Riesling Kabinett. Här serverade jag dem på en tallrik med bröd till men det går lika bra att servera dem som snittar eller mingelmat. Meny Förrätt (min pers.) Tre snittar med havets läckerheter.


Räkor, svart kaviar samt lax. Vegetariska snittar med helt ljuvlig och krämig topping. Här har du den ultimata förrätten. Parmesankräm med kapris är ett jättegott tillbehör till maten.


Recept Burrata med sparris. Den krämiga röran med bland annat kallrökt lax, silverlök, crème fraiche.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.