måndag 17 februari 2020

Turkisk yoghurt sås citron

Gör en enkel yoghurtsås med turkisk yoghurt och citron. Gör den extra lyxig med fetaost och hackade soltorkade tomater. Lätt och syrlig yoghurtsås med citron och honung. Citronsåsen passar utmärkt till fisk och fräscha sallader.


Turkisk yoghurt eller Grekisk yoghurt % rabatt. Citron, vitlök, persilja, honung och chilisås… Många fina smaksättare är sådant som nästan alltid finns hemma i.

Den består av turkisk yoghurt smaksatt med salt, olja och en skvätt citron. Supergott med denna syrliga sås. Enkel sås med sweet chilisås, citron och matyoghurt.


En sås du enkelt lagar till många gäster till fest eller. Här finns recept som innehåller turkisk yoghurt. God efterrätt med jordgubbar och en klick smaksatt yoghurt med citron eller vanilj.


En fräsch kall sås som passar speciellt bra till grillat fläskkött eller grönsaker. Recept med ett eller flera matchande filter. Kall yoghurtsås med dill och citron - eller limesaft.

Såsen passar som kall sås till grillad lax, fisk, skaldjur som räkor, kräftstjärtar med mera. Search the bestfor What Is Yoghurt ! En mycket god turkisk kaka för de som gillar söta bakverk! Grillad laxfjäril med honung och citron och sås. En god kall sås med yoghurt, gurka och vitlök.


Tog extra citron å vitlök å lät den stå över natten. En snabb och fräsch sås som passar till såväl fisk som kött. Förbered gärna 1-dagar innan.


Inlägg om kall sås skrivna av Birgitta Höglunds. Mosa osten med en gaffel och blanda med yoghurt, dill, citron och. Låt yoghurt och gurka vätska av sig väl.


Smaka av med salt och några droppar citron. En klassisk mustig sås från spanska Katalonien. Underbar till allt slags grillat kött. Skal av citron dl turkisk yoghurt.


En kall sås passar bra till nästan all mat. Men jag har några standardsåser som är favoriter. Basen är alltid turkisk yoghurt i mina kalla såser.

Bergamott Citron Citrus Clementin Dadlar Fikon Granatäpple. Salsa Sambal oelek Senap Sötsur sås Strössel. Mixa ihop yoghurt, fetaost och vitlök. Så jag tänkte att jag kan visa hur man gör denna underbart goda sås steg för.


Het paprikaröra och svalkande yoghurt med vitlök och mynta. Honungslax med citron och ingefära. Lägg turkisk yoghurt i en skål. Pressa i saften av en halv citron och blanda runt med gräslöken.


Marockansk kyckling med citron och mynta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.