tisdag 18 februari 2020

Pulled pork recept

Bjud på denna smakrika gryta kallad pulled pork på festen så blir alla nöjda! Koka ditt kött med barbecuesås och lök tills det är riktigt mört och låt sen. Pulled pork som smälter i munnen. Passar perfekt till exempelvis.


Ett förenklat recept på den klassiska rätten pulled pork. Resultatet blir en härligt mör fläskkarré. Servera med coleslaw, guacamole eller creme fraiche.


Pulled pork recept

Du drar lätt isär köttet med en gaffel, därav namnet. Långkokt fläskkarré som sköter sig själv, smaksatt med massor av godsaker. Tillagningssättet gör att. Minnen från en rodeo en fullmånekväll i nordvästra USA.


Två gubbar i cowboyhatt öste ” pulled pork ” på bröd och sålde för en dollar. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smör och olja i grytan och fräs lök och vitlök ett par minuter. Stöt samman alla ingredienser till kryddblandningen i en mortel.


Gnid in hela köttbiten med kryddorna. Det här receptet är ett av mina verkliga favoriter, så lite jobb för så grymt god mat. Köttet blir då saftigt, mört och smakrikt. Här hittar du flera recept.


En riktigt lyxig pulled pork burgare med egen BBQ-sås, hembakat brö krispiga stripes av morot och en krämig coleslaw! Receptet är från tv-programmet Halv åtta.


A recipe for Southern pulled pork should be in every home cooks arsenal. A smoky American classic that’s is surprisingly easy to make. This pulled pork and coleslaw. I det här receptet görs den på färdigkokt julskinka.


Pulled pork recept

Har nu testat ett par olika recept och fått fram detta. Recept på burritokryddade pulled pork tacos i mjuka tacobröd. Foto och recept : Old El Paso.


Detta recept på pulled pork med ris och tomatsalsa är mer snabblagat än övriga. Perfekt att servera när man vill ha god vardagsmat. Långlagad fläskkarré som steks lång tid med rött vin. Toppas vid servering med chiliglaze.


Pulled pork recept

Det finns 100-tals recept, men ska man gör adet på riktigt så är det grillen eller. Temperaturen och tiden är hemligheten bakom det här otroligt saftiga köttet. Jag brukar göra mitt pulled pork-recept på högrev och får då en underbar chili con carne-bas, men så här i påsktider köpte jag mig en billig skinka och. Mustigt långkok till fredagsmys eller fest.


Lägg köttet i en stekgryta. Väldigt enkel att laga ihop och fantastiskt gott. Denna har en härligt rökig smak.


Förbered på morgonen, Glöm bort den i ugnen under dagen och du har en fantastisk maträtt att servera framåt kvällen. Härligt god pizza med pulled pork och rödlök som marinerats i lime. Klicka här för att komma till vårt enkla recept som ger lika perfekt resultat varje gång! På bilden till det här receptet har vi dessutom garnerat med en Naga Jolokia-chili.


Jag är ett stort fan av Lisa Förare Winbladh och hennes sajt Taffel, där kan man hitta finfina recept, som detta på pulled pork t ex. Ja, det är i stort sett samma som pulled pork -varianten. Och det är kul att detta receptet blivit så populärt!


Det går att göra en barbequesås utan massa socker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.