tisdag 28 januari 2020

Schenströmska herrgården spökar

Inga dolda avgifter, boka online! Bröllop, Konferens, Weekend och Fest endast minuter från Västerås! Vacker historisk bruksmiljö precis intill vattnet.


Här är vår kalender där du hittar alla datum som vi har öppet för weekendgäster, livemusik i Smedens BBQ och diverse event vi som vi anordnar eller som. Svaret på den frågan får vi kanske reda på i kvällens avsnitt av "Det Okända" på Sjuan kl.


Schenströmska herrgården är en herrgård i Surahammars kommun.

Herrgård med stall, smedja och bagarstuga. Den ligger i Ramnäs på Kolbäcksåns västra strand. Enter dates to get started.


De har renoverat herrgården och anläggningen är nu i. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Vi undersökte en underbar byggnad och vi häpnas över det vi finner. Ni som har ett intresse besök gärna denna plats. Fantastisk mat och trevlig personal.


Byggnader med lång historia har ofta sin egen spökhistoria att berätta.

Det sägs att det spökar bakom Svaneholms herrgårds stängda dörrar. Det var över 3år sedan hon dog i lågorna på bålet inne i Jönköping. Men än i dag känns hennes närvaro av på herrgården. På nationaldagen i maj så hade Helene och Micael sitt bröllop i Ramnäs.


Till höger i bilden syns järnboden. Den är sådär rustik och varm och inte prålig och dekadent. Lantlig men ändå lyxig och trots att. Perfekt om du ska besöka Tuna Park.


Dessutom mängder med privatfester och bröllop. Mellan sjön Nadden och den historiska Strömsholms Kanal finner man. Bröllopsfotograf Västerås - Ditt val för modernt bröllopsfoto på ett kreativt sätt. Kontakta mig och berätta om ert bröllop så gör vi något bra ihop.


Information om befattningshavare. Ladda ner befattningshavarlistan. Precis i anslutning till vattnet. Jag och min hustru Jessica köpte herrgården för tre år sedan.


Den december börjar julen på herrgården. Varmt välkommen på ännu en säsong med vårt härliga julbord i Stallet!

Book now to earn free nights for future. Här är svenska slott och herrgårdar där det spökar, bland annat Vadstena, Hjortsberga prästgår Borgvattnets prästgård och Häringe slott. Självklart kan vi anpassa allt efter era specifika önskemål.


Slår ett slag för vår tävling! Vem vill inte vinna biljetter till vår grymma valborgsfest i Stallet med Engmans Kapell ? Läget är riktigt bra med Strömsholms kanal aldeles runt knuten.


Join LinkedIn today for free. Denna pin hittades av Barbro Elisabet. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Hoby Kulle är en hemsökt herrgård. Läs mer om herrgården och se.


LaxTon besökte gården för att undersöka om det fanns någon grund för alla spökhistorier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.