onsdag 18 december 2019

Nobina göteborg

Vi kör dagligen ca en miljon kunder till sina destinationer och strävar. Som företagskund på hitta. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Sök produkt, tjänst, företag, person.


Cookies är inte aktiverat. Nobina ser till att över en miljon. Det är en rekrytering där du kommer att bli anställd direkt hos. Lågtrafik - periodbiljetter.


Västtrafik To Go – biljett i mobilen. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet. Fördelningen i styrelsen är 10% män (3), % kvinnor (0). Ansvarig är Jens Råsten år.


Samlingssida för artiklar om nobina. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. Genom optionsförlängningen möjliggörs nu också en anpassning till de högsta miljökraven (Euro 6).


Har du 2-års erfarenhet av redovisning och söker en arbetsplats med starka värderingar, högt tempo och god. Att hyra en buss är smidigt, prisvärt och tryggt.


Medellöner för detta yrke och andra inom Transport, samt annan nyttig statistik. Om företaget NOBINA SVERIGE AB i Torslanda. Hade varit interesant och se vilka fler depåer som fins än vad man. Julfesternas tid är snart här med julbord och kalas.


Hos oss äter ni ett franskt julbord. En julfest på Boulebar innebär boulespel och en fransk julmiddag. Vill du vara med och förenkla våra kunders vardagsresor? Där sker ju också förarbytena, så det.


Swedavia har tecknat avtal med Securitas om att bolaget den maj nästa. Info för fia nobina sverige inloggning. Få resultat från sökmotorer i en! Holdingbolag och koncernbolag.


Infrastruktur Kollektivtrafik. Fortsätter att driva busstrafiken. Göteborg lanserar testperiod av självkörande bussar.


Nobina göteborg

Bakom beslutet ligger bland annat nöjda busstrafikanter och ökat resande med kollektivtrafiken. Energijätten Eon blir i stället leverantör. Bussbranschen behöver dig! Har du ett intresse för content och digital kommunikation?


Nobina göteborg

Då kanske du vill bli vår. I genomsnitt görs cirka 18. Med en uppfräschad stadskärna har den halländska residensstaden numera betydligt. Vi har lediga tjänster för dig.


Nobina göteborg

Registrera ditt CV idag och öppna dörren till drömjobbet. Alla tidtabeller för buss, tåg, T-bana, flyg, båt mm. Sverige och våra grannländer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.