onsdag 9 augusti 2017

Sallad som passar till lax

En fräsch och lätt sallad med tomater och fetaost att servera till middagen. Sallad passar utmärkt till de flesta. Lax (12) Ost (72) Rotfrukter (71) Räkor. Här hittar du enkla tillbehör till lax som passar såväl vardags som fest.


Denna sallad passar både till buffé eller ta med i picknickkorgen.

Istället för varmrökt lax som på bilden eller skivad rökt lax eller gravad lax. En somrig sallad som passar året om till lunch, förrätt. Vi har listat smarriga påskiga sallader som passar.


Att fisk och grönsaker är bra och nyttigt att äta vet nog alla, så varför inte slå två flugor i en smäll och laga en god sallad med fisk? Gott som lätt lunch, förrätt eller middag till sommar, vår och höst. Rökt fisk är alltid tacksamt att bjuda på.


Primörsallad med färskpotatis och sparris är ett fräscht tillbehör och en grön.

Välj vilken samling du vill spara "Ugnsbakad lax med spenatsallad" till. En lätt och fräsch sallad som passar bra en varm sommardag. Variera salladen med gravad lax och varför inte lite matjesill.


Lax - och räksallad med grön. Hur som helst sken solen i fredags och då bestämde jag att vi skulle äta en somrig sallad med lax och. Grekisk sallad passar fint som tillbehör till grillad lax.


Röran passar även utmärkt som mellanlägg till smörgåstårta. Eller så vill man ha mer eller mindre lax. Blanda sedan ner så mycket sallad du vill ha. Gör en uppdaterad version av klassisk caesarsalla med stekt lax ! Denna fräscha sallad passar perfekt för snabba sommarluncher eller lätta middagar.


Foto: Olof Abrahamsson Okänd. Varmrökt lax med krispig sallad. Gillar du det här receptet? Enkelt och bra recept på stekt lax med sallad och fräsch chilivinägrett.

Smakrik soppa med smak av svamp och rökt lax. Passar utmärkt till vardags och på fest! Lax skulle jag nog kunna äta hur ofta som helst! Rökt makrillfilé är också gott att ha i sallad.


I stället för kycklingsallad t. Du kan själv enkelt tillaga en god pesto som passar till lax genom att blanda olja. En härlig blandsallad är även gott till lax. Nyttig sallad som tillbehör.


Smarrigt och enkelt recept på en fräsch sallad gjord på bland annat fänkål, sockerärter, färskost och varmrökt lax, denna läckra rätt passar utmärkt att. Du använder en gammal webbläsare som vi saknar stöd för. Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare då sidan inte fungerar korrekt i din nuvarande version. En go mättande och smakrik sallad som passar när det inte är säsong för primörer.


Klassiker som potatissallad och inkokt lax går alltid hem. Servera varmrökta laxfiléer med sallad. Försöker introducera det till min dotter. Inkokt lax med dillquinoa och gräslökssås.


Ett spännande alternativ till gravlaxen på påskbuffén. Halloumi- och portabelloburgare. Supergod och fräsch sallad som kan kombineras med såväl fisk som kött eller fågel.


Eller varför inte med en bit stekt eller grillad halloumi! Vad passar bäst till middagsrätt med lax ? Jag tycker om att laga enkla goda rätter som passar bra på buffébordet (eller varför inte på påskbordet) men som också kan serveras på egen hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.