onsdag 18 december 2019

Mattor granit

Upptäck Europas största sortiment av handknutna mattor. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker. Caldo Granit matta hos Ullmans Mattor.


Mer än års branschvana. Köp online eller i butik - besök oss på Sankt Eriksplan i Stockholm. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Slitstark matta för dom flesta rummen i huset.


Passar även till kontor och offentlig miljö. Heltäckningsmatta - Granit 8- En extremt slitstark öglad heltäckningsmatta i polyamid till ett fantastiskt bra pris. Bra service, pris och kvalité har alltid varit viktigt för oss.


Handla dina mattor online hos Cellbes. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor!


Mattor granit

Snygg trasmatta med rutigt mönster i svart och grått på en offwhite bakgrund. Lagervaror skickas inom timmar. CARL är en stilig matta i dova pasteller med klassiska, smala ränder. Twisten med CARL är att den ena sidan av mattan har en färg och den andra sidan en helt.


Skapad med passion och stolthet i sverige av Pappelina. Metallum är en handväv vacker matta i 85% ull och 15% polyester. Tillverkar av danska kvalitetsföretaget Linie Design.


Finns i flera tre fina färger. Vrid mattan då och då, så att den slits jämnt över hela ytan. Dammsug ofta och använda alltid plant munstycke.


Q Granit är ett högkvalitativt homogent plastgolv för offentlig miljö. Kollektionen innehåller hela 50. Dekoration och inredning till ditt hem. Ethno är en vävd matta i folklorestil.


Randig handvävd röllakanmatta i spansk ull med diamantmönster. Mattan finns att köpa i storlekarna 140x200. Förnya dina rum med enkelhet, en matta tillför inte bara en ombonad och mysig känsla utan är även ljuddämpande och gör kalla golv varma och sköna att gå på.


Pappelina plastmatta finns i en mängd läckra färger och storlekar. Välkommen till FÖRR- Sveriges största sortiment av Pappelinamattor. Q Granit SD är ett ftalatfritt, homogent, statiskt dissipativt (permanent antistatiskt) plastgolv.


Designers Guild Rheinsberg Granite Gångmatta Denna matta är baserad på den helt fantastiska tapeten Rheinsberg som finns i Designers Guild sortiment. Stripe är en vävd matta i retrostil i spännande färgkombinationer. Alltid snabb leverans hem till dig.


Enfärgad plastmatta Mono granit från Pappelina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.