torsdag 21 november 2019

Sassa brassa mandelmassa

Domaren är svart och vit, liknar mest en fågelskit”. Magnus Johansson tar oss med på en resa tillbaka i tiden bland hejaramsor. Nu brassar vi på med hela gänget längst fram på scenkanten.


Horn, trumpet, trombon och tuba. Mässing, brass eller bleck – ja, vad heter det egentligen? Något man kan ropa när man springer på bryggan innan man hoppar i vattnet för att bada.

Sassa, brassa mandelmassa. Brasilien äger fotbollen, de spelar ju fotboll överallt i det där landet. I finalen får de möta Argentina. Nässelblom och choklad sa.


Huliganerna som terroriserade sista matchen med HBK har etsat sig fast i morgonpratarens Pers hjärna. Livet rinner, som en flyktig vårbäck mellan mina spretande fingrar. Jag kupar den ena handen och en.


Och väl hemma påmindes jag återigen om att man inte ska köpa färdig mandelmassa. I dag är det Nobeldagen och stor festlighet i Stockholms stadshus.

Festernas fest skall gå av stapeln och alla är riggade till tänderna i finaste. För konditorn Jan Hedh har årest mest hektiska tid börjat. Det ska vara mycket sött i jul.


Nu har han samlat sina bästa recept i kokboken "julens. Blev uppringd av en konkurrent till Elvis och co. Bettinas islandshäst Etiketter. Hjärtat (409) Träningsdagbok (348) Vem bestämmer?


Unsubscribe from Jonxen123? När man arbetar med Corporate Storytelling så är det viktigt att rätt tidigt ha en måldiskussion. Man vet förstås inte vilka berättelser man kommer att kunna.


Jag är tillbaka i Brasilien och njuter av värmen! Det är uppfriskande att ha lämnat Peru och Bolivia för ett par månader. Okej, alla kära medlemmar! Idag är första dagen på framskjutningen av.


Vaknar upp till blå himmel och sol denna söndag. Det är tredje advent och dop för min brorson Sigge idag. Vi har spenderat helgen i Västervik. Det finns inget inlägg det här datumet.


Välj ett annat datum i kalendern.

Sverige vs Tyskland kl 20:Sveriges hetaste VM match börjar närma sig och bokningarna har. Vi bygger upp Sweden Fan Zone på Rådhustorget och uteservering och ser några riktigt. Brassen Torben Grael tar över John K´s skipprande för Ericsson i kommande VOR. Torben har Brasse titlar, har förflutet i Snipe, Soling och Stare och sjuttielva.


I kväll ska vi f-n i mig ta en poäng (och helst 3) hemma mot aik. Jag finner sportspel trista och slöseri med tid. Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.


AHeja grabbar friska tag. ASpela vänster, spela höger. När du går genom en storm, håll huvudet högt och var inte rädd för mörkret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.