måndag 25 november 2019

Kapa marmor vinkelslip

Würth är verktygsbutiken som har allt. Beställ idag, hämta imorgon! Skivor för montering av foton, affischer eller direktprintning.


Det är inte ovanligt att bearbeta marmor med vinkelslip, t ex vid skulptering. Vi har en "marmorvinkelslip" i familjen.

Dammet har bildat en fast pasta. Kapa marksten kan du göra på olika sätt. Vi berättar mer om dina alternativ och hur du kapar marksten. De går att kapa med vinkelslip, spänn fast en planka för att få det rakt.


Det går också lätt att kapa med kakelkap med diamantklinga, bra även för. För effektiv slipning med vinkelslip av trä. Rör och järnstänger kan kapas med bågfil och ytrost kan tas bort för hand med hjälp av stålborste.


Kort sagt du behöver en vinkelslip.

Mirkas Diamantklinga TWF kapar snabbt och ger snygga fogar. Diamantkapskiva med slät bana används tillsammans med vinkelslip för att kapa kakel, klinker, marmor.


Det går att kapa hela djupet men då får du köra extremt långsamt så att. Här hittar du vinkelslipar från Bosch. Använd en vinkelslip om du ska kapa och slipa i metall, sten, marmor, kakel eller plast.


Man kan också såga betongsten med kapmaskin eller vinkelslip. Kalksten tål inte heller salt. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.


Sök efter Kapa Marmor nu på nya KensaQ. För dig som väljer proffskvalitet. När du behöver kapa marksten finns flera. Kapar även extrahård stengodsklinker.


För material som granit, marmor, nötande material och asfalt. Vi visar hur du kapar plattorna mot kanter. Vilket material ska du kapa ? Hur rörlig vill du vara med din vinkelslip ?

Edit: Köp en kapskiva för sten och en vinkelslip och gör jobbet själv. Köp Kapskiva online eller via vår butik i Arlandastad. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Med vinkelslipen slipar och kapar du i diverse olika material så som metall. Välj kapskiva beroende på uppgiften. Beroende på vad man ska kapa finns det flera.


De finare spåren används till "ömtåliga" material som marmor. Till enklare kapning med vinkelslip. En vinkelslip för kapning av sten och metall, och för avgradning av metall.


Otroligt vad lätt det var att kapa mina 30×60-plattor med diamantklinga och vinkelslip. Klingan kostade knappt en hundring på Jula. Trodde det skulle vara svårare. Eller spricker hela skiten då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.