torsdag 7 november 2019

Kall sås med parmesanost

SAS zum günstigsten Preis. En enkel men god röra, sås eller crème som smakar bra.


Kall sås med parmesanost

En busenkel och kanongod sås ! Vi har ätit den flera gånger i somras till grillad fisk, men den kan nog tänkas att serveras till annat också. Fler recept med : Övrigt, Sås och marina Smårätter. Den här såsen är bara såååååå god.


Kall parmesansås Världsenkel sås - gjort på sekunder! Skulle kunna äta den utan nåt till. En smakrik sås som passar bra både till fisk och kyckling.


Testa den tillsammans med mitt recept på ugnsrostade grönsaker till varmrökt lax! Recept på en kall sås med rucola, parmesan, vitlök, olivolja och citron som blir så god.


Sås med parmesan - magnifikt smakrik. Kika gärna på våra fina recept där parmesanost fått smaksätta såsen. Det mesta i matväg blir väldigt mycket bättre med en sås.


En kall sås går snabbt att svänga ihop och kan smaksättas på många olika sätt. Idag vill vi dela med oss av ett såsrecept igen. En lättlagad och kall sås som med fördel serveras till grillat. Med tydlig smak av både parmesanost och basilika.


Kalla såser Här finns många goda recept på kalla såser, ofta med en bas på crème fraiche, gräddfil eller turkisk yoghurt. En god kall sås kan vara det.


Kall sås med parmesanost

Tillsätt vinäger för en frisk syra som passar väldigt bra till parmesanost. Här följer ett recept på en kall sås med parmesanost. Gott till grillat eller till en stekt köttbit.


Recept med parmesan som är gott till kall och varm. Välj en parmesanost med lite kortare lagringstid så. Aioli är en god sås gjord på ägg. God även som dippsås eller dressing till en sallad.


Vidare kan man ha någon kall sås till. Lax i ugn med mozzarellaost, basilika, vitlök, tomat, vitt vin, grädde och parmesanost. Resultatet blev en härligt krämig sås med den tydliga sältan och smaken från äkta parmesanost. Ge betyg Ge betyg Ge betyg Ge betyg Ge betyg (st) Mitt betyg: Gräddfil är en bra bas i kalla såser.


Genialisk lunch tillsammans med lite grönsaker och en kall sås. Går att variera efter tycke och smak. Rostad paprikasås med parmesanost är en enkel röra som serveras kall.


Kall sås med parmesanost

Perfekt tillbehör till det grillade. När det ska göras sås hemma hos oss ska det gå snabbt och enkelt. Då gör jag någon av dessa enkla såser med creme fraiche.


Här ska ni få ett tips på en riktigt god kall sås som passar till det mesta, en gillad kycklingfilé. Finriv parmesanost och rör ner. Strö sist över de rostade pinjenötterna.


Servera oliver, parmesanost och den kalla såsen nedan till. Kall sås till marinerad eller grillad fläskfil. Quesadillas är vanligen lättlagade och kan varieras i oändlighet, quesadillas passar lika bra som förrätt, lunch, middag.


Parmesanpanerad kycklingfilé med ugnsrostad potatis och kall citron. Underbar kycklinggratäng med superb sås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.