fredag 20 september 2019

Miljövänlig träolja

Just nu kampanj på Träolja. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här! Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Färgriket - ekologisk färg och olja.

Harmlös, giftfri, ekologisk naturfärg som förädlas med modern teknik till skonsam naturlig färg och olja. Vattenburen träolja som innehåller specialbehandlad linolja och rekommenderas för användning på tryckimpregnerat trä, obehandlat trä och tidigare inoljat trä.


Text och bild: Cathrine Bülow. Träskyddsmedel används för att skydda trä från mögel och röta samt skadeangrepp från insekter. Bara procent av alla golvlacker klarar giftgranskning. Bli miljövänlig mästare i trädgården.


Sommaren, den tillfredsställande tiden för alla trädgårdsmästare. De flesta altaner är byggda av tryckimpregnerat trä, det som i bygghandel ser grönt ut och som med tiden ofta blir mörkt och fult.

Men det finns knep att ta till. Träolja Aqua - Flügger Träolja Aqua är en vattenburen alkydoljebaserad träolja med hög inträngningsförmåga som ger ett effektivt skydd mot uttorkning och. Vill du inte ha en transparent träolja. Ekologisk färg och ytbehandling.


Naturlig, emissionsfri, plast- och giftfri färg. En ny miljövänlig produkt håller träet fräscht – i över tio år. Njut av den sköna vårsolen i stället för att stå med. Att använda sig av linisolering som isoleringsmaterial har många fördelar.


Miljövänlig byggisolering med linisolering. Förutom att det givetvis är bra för. Demidekk Terrasslasyr, vattenburen träolja.


Träoljorna är helt klara (ofärgade) och används som regel opigmenterade. Woodzil Trälasyr är en miljövänlig hightech-produkt som effektivt motverkar påväxt och gör träytan.


Nu fungerar alla åtgångsguider igen. Kolla gärna vårt nya sätt att hitta rätt produkt genom att göra ett urval i listan till vänster.


Funkar på: Alla typer av naturellt trä utomhus och tryckimpregnerat efter ett år ute. I april lanserar Beckers flera nya vattenburna produkter, bland annat ett nytt vattenburet fönsterfärgsystem och en ny terrasslasyr.

Nu är det dags för sommarrustning av balkonger, altaner, sommarstugor och båthamnar. Då är det extra skönt att kunna presentera ett giftfritt alternativ för. Thermowood är en mycket mer miljövänlig beläggning.


När det gäller underhåll av trädäck så är det viktigaste att man oljar virket med träolja. De flesta människor målar någon gång om hemma och de allra flesta fall är det miljöovänlig plast vi smetar på väggarna. Med Sioo impregnering får du en hållbar, underhållsfri och vacker altan i många år framöver. En vacker variant av träolja är linolja i förädlat skick.


Det är också ett en helt naturlig olja, med miljövänlig karaktär. Håll uteplatsen fräsch och fin längre.


Beckers Elit Träolja är en olja avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat. Osmo produceras på ett miljövänligt sätt, och en stor del av energin kommer från solen.


Osmos Bio Rosengödsel – 1% organisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.