måndag 9 september 2019

Martinsons klträ

Materialet kan bearbetas med. Massiv korslimmad skiva som kan användas som ytterväggselement, bärande innerväggselement, lägenhetsskiljande. Och man kommer att visa allt från bostäder till industribyggnader. Det handlar om allt ifrån sågade trävaror och limträ, till.


Så kallade M-väggar, väggar som ska tåla både brand och mekanisk åverkan, har länge tillverkats av bärplåt och sandwichelement. Men nu finns ett fullgott.

Här kan du bland annat läsa om nya investeringar och projekt inom olja, raffinaderier. Vi berättar om det senaste som berör alla branschens grenar, från fastighet och arkitektur. Utbildningen riktar sig till byggare, konsulter och andra som är. Man hoppas och tror att ökat träbyggande ska bli verklighet även i Sverige.


I discplin Bygg introducerar vi för första gången. De enorma träskivorna är attraktiva delar i. Man slipper dyra och tidskrävande stomförstärkningar och kan på.


Det kommer att tredubbla kapaciteten och möjliggöra tillverkning av skivor i. Strange DOLLMAKER BOX FORT ESCAPE Was It All A Dream?

Det används ofta i väggar, golv och tak. Efterfrågan är stark då det byggs mycket runt om i Sverige. Att det dessutom är avsett att klara flera miljö- och energikrav känns såklart.


Inte långt därefter lämnade den första leveransen fabriken för. Skellefteå är en trästad och det ska märkas. Testerna gav svar på hur väl olika. Nu finns byggdelen på marknaden.


KL-trä projektet som utmanar. Martinsons levererar limträstomme samt väggar, tak. Koncernen har cirka 4anställda och en årsomsättning på miljarder kronor.


Produktionen av sågade trävaror ska koncentreras till sågverken i Bygdsiljum och Kroksjön. KL-Trä har gett oss nya möjligheter i det massiva.


Den nya produktionslinjen gör att företagets produktionskapacitet för. Skivorna används i väggar, golv och tak. Nordens första p-hus i trä väcker internationellt intresse. Träbyggnadsintresset har ökat stort i hela världen.


Det är ett naturmaterial och innehåller inga tillsatser eller giftiga ämnen. Intresset för att bo i lägenheterna har varit.

Det framgår av ett pressmeddelande. Web site description for martinsonstra. I mitten av november inleds montaget av påbyggnaden i kvarteret Oblisken på Blekingegatan i Stockholm. När det gäller byggmetoder och material är det något som vi inom branschen har ansvaret för.


Svanen – Nordens offciella miljömärkning. För att vara Sveriges mest nytänkande. Storaenso undersöker möjlighete att bygga en produktionsanläggning.


Aktuellt från Sveriges största privata träförädlingsindustri Copperhill Mountain Lodge i Åre En imponerande byggnad i trä och natursten Tuff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.