måndag 5 augusti 2019

Herdins vaxolja

Ofärgad olja med vax som ger bra ytskydd med hög finish. Passar oljebetsade eller trärena ytor. Specialolja lämpad för köksbänkar, köksbord och andra träytor i köket. Ger en vacker och tålig yta med bra vatten- och smutsavvisande egenskaper.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Oljan ger en snygg, tålig och vatten- samt smutsavvisande yta.

Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Levereras inom 3-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg.


Används för att ge förstärkt ytskydd och fördjupad kulör till träytor som har behandlats med oljebets. Utmärkt för trärena ytor inomhus. Den består av en bladning av noga utvalda oljor och är godkänd enligt SS EN 71. Den ger en skyddande yta och förhöjer djupet i kulören.


Osmos vaxolja skulle jag inte våga mig på.

Det som skiljer dessa är att de har olika. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Efterbehandlas med vaxolja för ökat skydd. Vaxoljan ger ett unikt och effektivt.


Använd Hårdvaxolja på ytor som ska tåla hårt slitage, som golv, arbetsbänkar etc. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Etikett Hardvaxolja sv no 500ml (Mb).


Osmo Produkter för ytbehandling av trä: högkvalitativa produkter för ytbehandling av trä, sten, betong både inomhus och utomhus. Herdins Betslack Aqua Herdins Betslack Aqua. Förhöjer djupet i kulören och ger ett bra ytskydd. Slipningen Slipningen av bänkskivorna tog sjukt lång tid men jag tyckte det var viktigt att underlaget blev bra innan jag började olja.


Media Markt och slutligen Mio för att köpa vaxolja. McDonalds och flera stora kedjor som tex Rusta.


Jag tycker att lutade och vitoljade golv är så fina, men har fått uppfattningen att de kan vara känsliga och lätt bli smutsiga. Få resultat från sökmotorer i en!


Efterpolera med en polerduk så blir ytan mycket vacker och skön. Antikvit 9Syrabets 9Teak 911. Toggle navigation Slidegur.

Finns i olika kulörer och innehåller inga bindemedel. Har du problem med öronvax, vaxproppar eller klåda i öronen? Du är inte ensam – många har problem med sina öron. Problem med öronvax är en mycket.


Vit oljebets kan gulna genom påverkan av underlaget och oljekomponenternas. Ger hög slitstyrka, vattenavvisning och vacker infärgning. Den är speciellt användbar på träytor som utsätts för hårt slitage,ex. Bosch Gör-det-själv: Klassiskt matbord i ek.


Det ger en skön sidnematt yta som inte kladdar. Skickas inom: 3-vardagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.