måndag 5 augusti 2019

Hängare disktrasa magnet

Handla hängare och mycket annat hos Cellbes. Fula disktrasor hör inte hemma på diskbänken eller över kranen. Disktrasehållaren är magnetiskt och monteras med två starka magneter som placeras på.


En jättesmart hängare så att man slipper se disktrasan. Håll ordning i köket och badrummet.

Prisvinnande disktrasehållare från danska Reenbergs som du fäster med magneter på insidan av stålvasken. Pluring är en smart hängare disktrasor. I vår kategori för krokar och hängare finner du några få specialdesignade produkter med inriktning på praktisk användbarhet i hemmet.


Vem har inte haft en fuktig disktrasa liggande i diskhon medan vi kör till nästa plats? Nu finns en praktisk hängare med. Hållaren fästs med magneter på.


Var ska man förvara disktrasan när den inte används?

Men den här smarta magnetiska disktrasehållaren slipper du hänga disktrasan på kranen. Zone - Diskset med disktrasa, svart. Stort utbud av disktrasor för företag. Sopset, borstar, disktrasor mm.


Magisso hållare för disktrasa är en snygg och praktisk lösning på disktraseförvaringen. Magisso monteras enkelt med starka magneter och finns både som rak. Det här är en väldigt praktisk hängare till disktrasan.


Den är självhäftande så du kan placera den precis var du vill. Clingies har en stark magnet på baksidan som utan problem håller upp en handduk. Hängaren är vit och diskret. Små barnnäsdukar klarar hängaren utan problem.


Kant och hängare (kan uteslutas) Virka ett varv fm runt hela disktrasan. Problemet med trasiga öglor i handdukar är ett minne blott.


Häng enkelt och smidigt upp din disktrasa, diskduk eller handduk med pluringen. Vill du veckoplanera så är dessa små runda magneter.

Samma sak gäller den eviga frågan om var man ska förvara disktrasan. Se till att ha bra hängare. Komplettera med hängare och krokar. Ett tips, du vet väl att du även kan köpa rullgardiner hos oss?


Jag har satt upp en vanlig sugproppskrok på kaklet å sen klippt ett litet hål i ena hörnan på disktrasan. Med krokar och hängare skapar du enkelt ordning och reda. Varför inte kombinera detta.


Magneten på utsidan är självhäftande. Iris Hantverk Diskduk Orion bl. Gör den magnetiska anslagstavlan eller kylskåpet lite finare med magneter i form av en. Våra produkter hänger med magneter och installeras därför enkelt och.


Disktrasan från Växbo Lin är tillverkad i Sverige av 100% lin. Krokar och hängare i metall och porslin för alla behov - kökskrokar - handdukskrokar - handdukshängare - badrumskrokar - badrumshängare - hallkrokar. Häng din disktrasa diskret för att torka i diskbänken. Disken kan bli ett uppdrag för hela familjen om ni hjälps åt med hjälp av våra praktiska disktillbehör.


Diskställ, bestickställ och färgglada. Produktjämförelse (0) Visa. Nu kan du göra köksarbetet roligare med dessa disktrasor med motiv av Birgitta Lindeblad. Motiven är färgglada och roliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.