onsdag 26 juni 2019

Håltång skärp

Skärp från kända varumärken! Würth är verktygsbutiken som har allt. Beställ idag, hämta imorgon! Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Försedd med fjäderbelastade, plastklädda handtag, låsspärr samt sex hålpipor: mm. Komplett med sex standardstansar. Jämför priser och läs recensioner på. Håltång att göra hål med i tyg, skinn etc. Gör ett hål med håltången för att göra extra hål i skärpet, skobandet, slejfen.


Kraftig håltång för att göra hål i läder och gummiarmband. Kan även göra hål i skärp mm. Ja, som jag förstår det är det ett vanligt skärp du har, typ som TOS skärp eller så.


Men en håltång funkar ju oftast bra men se till att du inte gör hålet. Vi har prisvärda verktyg och maskiner samt allt möjligt som får plats i en verktygslåda. För produkter i läder finns dessutom alltid möjligheten att göra egna hål i efterhand vilket enkelt kan göras med en håltång för läder.


Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Behövs ett extra hål i skärpet. En håltång är en bra och billig investering som snabbt löser problem där det är för få eller inga hål. Verktyget kan även användas för att göra hål i skärp och bälten mm. Jag ville ha detta skärp men hittade det inte att köpa. Tur då att det är så lätt att skapa själv av det.


Skapa hål med hjälp av en håltång. Så här gör du stilrena, virkade grytlappar med våffelmönster i 3D. Som hängare används återbrukat läder (eller fuskläder) från ett skärp. Perfekt att ha i stallet för extra håltagning i. För hål storlekar – mm.


Allmän produktfakta Värde. Centimetermåttet är från spännet och ut till hålet som du använder på ditt nuvarande skärp, dvs detsamma som håltång. Från värmande vinterhalsdukar till skärp som.


Med lite skicklighet kan hantverkskunniga män enkelt råda bot på detta och göra ett nytt hål med en håltång. Provade att stansa hål i en bit kapellväv med en håltång som man gör hål i skärp och dyl med men det gick väl lite så där.


Enkel att justera till olika storlekar. Det finns även gott om plats att göra egna hål om Du det önskar med egen håltång.


Sprenger ingår i vårt breda utbud av kvalitets produkter till både häst och ryttare. Vi på Hogsta Ridsport eftersträvar att ha bra. Bra pris, bra service och snabb leverans! Trygg e-handel certifierad.


Läderdetaljer är så snyggt och trenden håller i sig. Istället för att köpa nytt, återbruka dina gamla skärp och skapa något nytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.