fredag 31 maj 2019

Sprängstensmur

Sprängstensmur som markerar uppfarten byggd i Fröskakull. Klassisk gärdsgårdsmur byggd med. En föredömligt vackert lagd sprängstensmur. Jag skulle behöva er hjälp.


Vi ska bygga en sprängstensmur på vår garageinfart.

Mur av huggen och bearbetad sten. Mer påkostad mur där varje. Har efter mycket om och men bestämt mig för att bygga en stödmur av sprängsten som jag murar med betong. Nubbsten, betongsten, natursten, gatsten och sprängsten – allt har använts på Strömsös innergård.


Nu blir det en kallmur av just sprängsten. Tillsammans kommer vi att förvekliga dina planer med garanterad hög kvalitet. Vår erfarenhet och professionalism hjälper oss att hitta den perfekta lösningen.


Natursten är precis vad namnet anger - en sten skapad av naturen, bruten och anpassad till önskad storlek och form genom sågning, slipning eller polering.

Som rubriken antyder så handlar det om att bygga mur av sten. Inte betongsten eller nåt sånt fusk. Här handlar det om riktiga sten. Typ som gamla kykrogårdsmurar.


Bygg en mur av natursten i trädgården. Tips om hur du ska göra och vad du bör tänka på när du ska bygga en mur av sten. Sök produkt, tjänst, företag, person.


Murar i bakgjuten sprängsten på platta, groventré med granithäll och trappa i granitblocksteg av Bjärlövsgranit. Unik sten som imiterar en mindre sprängstensmur. Sten som sprängts ur berget eller ur större block. Nedan till höger:Ny infart till tomt Billdal,GBG.


Avloppssystem för husgrund Projekt med ett LSS-Boende i Älvsåker, Kungsbacka kommun. Askrikevägen 3 sprängstensmur, staket, häck, gräs, omplantering, stenläggning samt balkongräcke.


Jupitervägen 2 sprängstensmur, stenläggning. Material har vi så det är arbetskostnad jag vill veta. De värdefulla växterna har under markarbetena jordslagits och sedan omplanterats i ny jord.

I princip ska anläggningen se ut som förut men en del enkla stenkanter. Beklädnadssten Granit Rustik Hörnsten. Denna pin hittades av Oscar Löfgren. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Ett fiffigt sätt att piffa upp en rörig och tråkig trädgård. Nu är det dax för gatstenen. Hej Nikus Du byggde en sprängstensmur hos oss i Alingsås för många. Den stora färgskillnanden mellan brun till svart ger din stenmur fantastiskt liv.


Skiffer, gnejs, granit, sprängstensmur, kullerstensmur. Muren lutar, troligen på grund av bristfälliga utfyllnadsmassor under muren. Redan från gatan syns det att det är ett par växtälskare som bor här. Framför den gula trävillan och inramade av en låg sprängstensmur står en imponerande.


Vi fick offert på jobbet från TN TINIX och en annan firma. TN TINIX föreslog en sprängstensmur och visade bilder på liknande jobb de hade gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.