fredag 12 april 2019

Granittrappa utomhus

Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu! Granittrappa grafit 1halvrund.


Kan ej köpas via webbshopen. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Sågade hällar i offerdalsskiffer, kalibrerad tjocklek. Lämplig till bland annat golv inomhus samt utomhus, beklädnad av fasader och trappor. GRANITTRAPPA GRAFIT 2HALVRUND 210x130xcm. Blocksteg finns i många olika längder och i olika färger.


Välj mellan en lyxig och hållbar granittrappa eller blocksteg i betong. Stentrappa - vi har block till trappa, entrétrappa, blocksteg i granit och blocktrappa.


Med en utetrappa i sten får du det perfekta materialet för att stå emot alla typer av slitage utomhus. En granittrappa eller en skiffertrappa är näst intill.


Oavsett om ni väljer en granittrappa, skiffertrappa eller betongtrappa så kommer ni inte att bli besvikna!

Trappstenen som vi erbjuder finns i bland annat betong. Halvrund granittrappa med flammad yta och huggen kant. Våra granittrappor finns som rektangulär eller halvrun ytan är flammad och kanten är huggen. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Entréplan i mörk, lyxig granit. Det färdiga entréplanet med grovhuggen front och flammad ovansida ger en exklusiv prägel och en stilfull entré till ditt hus. Utomhus går man lite annorlunda och man har oftast mer utrymme att röra sig på. Bilderna är från kunder där vi varit delaktiga med design och anläggare.


En bra utomhustrappa ska vara lätt att gå i och fungera såväl på sommaren som på vintern. Här visar vår hussnickare Ohlis hur du planerar trappbygget. För att få en bra trappa att gå i bör det vara ett visst förhållande mellan bredden och höjden på stegen, det vi kallar stegbredd och.


Vi bygger utomhustrappor av olika slag. Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Några andra stentrappor: Trappa med gatsten.


Specialdesigna din egen halvrunda trappa, välj mellan flera ytbeläggningar och modeller. Trappor av granit passar utmärkt i både offentliga och privata miljöer. Med olika stensorter och bearbetningar kan graniten ge vitt skilda uttryck.


En trappa kan byggas på många olika sätt.

Antingen med färdiga blocksteg i granit eller betong, eller varför inte använda mursten som trappsteg? De två vanligaste typerna av trappa utomhus är antingen en massiv blockstenstrappa eller en beklädd trappa, där man klär in en betongstomme. Stenhuggeri i Göteborg - bohuslansstenkompani.


Byggahus trädgårdsdesigner Cajsa Jacobsson är en hejare på att designa trappor i utomhus. Här får du Cajsas tips på hur du utformar en bra trappa. Hos Allt i Sten hittar du sten med bästa möjliga kvalitet till bästa möjliga pris. FAQ – EXEMPEL Här publicerar vi vanligt förekommande frågor om Natursten.


Dessa exempel är främst riktade till privatkunder). Anvisningar för skötsel och rengöring av natursten. Natursten användes både som golvbeläggning, som utvändig beklädnad och till monument etc, vilket medför. Färgen kan variera från grått via blåbrunt till rött.


Allt vi gör är ett hantverk och varje sten är unik, så ingenting är omöjligt. Utomhus är marksten ofta av granit men även skiffer och kalksten är klassiska material för uteplatser, gångar och garageuppfarter. Raka trappor, som kan anpassas till varje miljö, har tillverkats på Häfla Bruk i över år.


Uppbyggnaden med ett brett urval av standarddetaljer. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.