tisdag 23 april 2019

Gislaved bibliotek

Naturfotografen Brutus Östling kommer till biblioteket för att prata om sitt arbete. Bibliotekets webbplats: bibliotek.


Genom att klicka på någon av länkarna till vänster kan du se dina lån, låna om, se dina reservationer, avgifter och kontaktuppgifter. Ta del av bibliotekets utbud av strömmande ljudböcker på ett nytt.


Hos oss kan du skaffa dig både. Här kan du se vad du har lånat och vilka reservationer du har. Du loggar in på Mina sidor med ditt lånekortsnummer och din pinkod.


Gislaved bibliotek

Lördag den november klockan 11. Passa också på att ställa dina frågor om trädgård och odling. Vi finns mitt i centrala Sunne. Välkommen till biblioteket ! Ej betygsatt KSLA är en mötesplats för forskare och producenter, praktiker och konsumenter, politiker och allmänhet.


Det var en så kallad remmare. I Värnamo tätort finns Stadsbiblioteket och biblioteket på Vråen. I kommunen finns bibliotek i Bor, Bredary Forsheda och Rydaholm. Gislaveds kommun, Gislaved.


Gislaved bibliotek

Det blir musikquiz, tipspromenad och så löser vi olikakluriga. Dela gärna det här inlägget! Tempo storsatsar i Reftele - halv miljon på nya kyldiskar. Maria har angett jobb i sin profil.


Gislaved bibliotek

Sök i katalogen genom att skriva sökord i sökfältet, till exempel ett ord ur titeln eller författarens namn. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Marias. Ansökan om ekonomiskt bistånd.


Föreställningen visas även på andra bibliotek i kommunen. Hestra bibliotek tors feb kl. För att komma till mina sidor tryck på.


Torsdag-fredag den 6-december håller alla kommunens bibliotek stängt, då våra system uppdateras från. ENHETEN PSYKISK OHÄLSA, KOOPERATIVET. SENSKOLAN, BIBLIOTEK OCH FRITIDSGÅRD CARLO. Under hösten så finns det ett spännande höstlovsprogram!


Intresserad av att ställa ut din konst på Habo bibliotek ? Klicka på bilden för mer information. Den sista boken i den mystiska trilogin om staden under berget! E-post från biblioteket kan hamna i skräppost-mappen i vissa e-postsystem.


Lägg till biblioteket som betrodd avsändare för att undvika detta. För mer info och anmälan kontakta din SYV eller mejla gislaveds. Det är begränsat antal platser och de tio första som anmäler sig till.


Kungälvs kommun har flera olika bibliotek som du kan besöka för att plugga, surfa, läsa tidningar och låna böcker. Kontakta oss om du behöver hjälp med att. Nu finns barn- och ungdomskatalogen att hämta på biblioteket ! Broby bibliotek är Östra Göinges huvudbibliotek. Martas café är öppet klockan 8-16.


On December the libraries will be closed due to staff. Onsdagen den december, kl. Musikskolan Projekt karin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.