fredag 15 mars 2019

Smarta prylar i köket

Alltid låga priser och dagars öppet köp. Se alla erbjudanden och köp nu! Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Smart, funktionellt och kul för köket och dom som vistas där!


Grejerna som gör matlagningen lite roligare, vinet lite godare och drinkarna en aning bättre. Uppdatera köksutrustningen med nya smarta prylar !

Det finns saker som gör hushållsarbetet enklare. Och sedan finns det dem som gör det enklare, snabbare och – bättre! Hur kommer det sig att mästerkockarna alltid levererar göra så fantastiska rätter och bakverk?


Här är våra tio favoriter. Hemligheten, förutom en massa övning, stavas rätt redskap! Gör köket till en rolig plats med massvis av smarta och användbara prylar. Roliga prylar till köket.


Upptäck smarta, funktionella och kul saker som du inte visste fanns men som hjälper dig i din vardag. Jamen det finns så mycket roliga man kan köpa till sitt hem och när det kommer till kök -och bakprylar så tar det aldrig stopp.

Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här!


Alla prylar vi säljer på CoolStuff. Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar!


Det är dags att lägga krut på detaljerna som förenklar och förhärligar i köket. Att planera kök är både roligt och spännande – att från grunden utforma smarta lösningar och personliga val. Vi frågade Ola Danielsson. Det blir skojigare att baka och laga mat om du har cool teknik att ta hjälp av!


PotAid är slevhållaren som håller ordning på spisen. Smarta köksprylar kan man inte få för många av. I veckans tävling har du chans att vinna en mandolin och en kålhyvel från märket GEFU. Med den här smarta prylen kan man alltid vara säker på att få.


Durkslaget i silikon tar nästan ingen plats i köket och kan dessutom spännas fast vid. Den här smarta äppelskalaren och handskyddet för lökhackning i rostfritt stål hittade jag via Prylguiden.


Skalaren fästs med ett tvärsnitt i äpplet och vrids.

Det är inte bara små kök som kan dra nytta av effektiv förvaring. Med några smarta knep kan du få ut maximalt.


Med denna smarta äggknäckare knäcker du äggen som ett proffs - Slut med skalbitar i stekpannan, kaksmeten eller äggtoddyn! Lägg ägget i knäckaren, kläm med. Att renovera köket måste inte kosta, utan kan faktiskt bli billigt – och kul! Köket är fullt av prylar som man använder dagligen.


Just tv:n kan vara ganska skrymmande i ett kök, och därför kan ett smart gömställe vara på sin plats. Samla ihop prylarna Det här smarta skåpet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.