tisdag 5 mars 2019

Plastad vajer med ögla

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Låsvajer 4mm med öglor i båda ändarna 8m. Här hittar du rep och vajer för det du vill förankra.


E-handel med leverans hem till dig eller till ett ombud. Vi på K-rauta erbjuder olika typer av rep och vajer i naturfiber eller syntetiska fiber för din bil och båt.

Inplastad stålwire med öglor i bägge ändarna. Säkra nacklinor om du har tuggande hundar. S-krok andvänds för att fästa en nacklina i. Pris per månad: Kreditkostnad: Effektiv ränta: % Logga in Ansök om Smart-medlemskap. Täckt av syntet för längre hållbarhet och för att förhindra skador på vajern.


Hos Marifix finner du ett brett sortiment av vajer av olika slag: rostfri, syrafast, galvaniserad och PVC-belagd. Vi säljer även vajertillbehör så som terminaler. En sån där oftast grå vajer med plasöverdrag med öglor på båda ändarna.


Efter flera timmars googlande så vänder jag mig till er!

Vad heter en sådan vajer som man kan hänga tyg på. Rostfri och syrafast vajer (AISI 316) i färdigkapad längd. Förmonterad ögla med kaus i ena änden. Plastad 2mm med en bärighet av 70kg.


Med stålvajrar kan du göra en snygg upphängning av dina gardiner. Hos IKEA hittar du även krokar, gardinringar och klämmor.


Köpte en broms-wiresats på Biltema som hade plastad vajer som jag tyckte kändes. Jag har både hundgård o löplinor, löplinorna är plastad vajer som med.


Fördelen med plastad vajer är att den har en högre slitstyrka, inte kinkar. Om en styv vajer får en skada minskar brottsstyrkan markant. Flexibel stålkabel med öglor i båda ändarna.


Brukar man ofta förstöra öglan så är ett killås att rekomendera Kil och hylsa. Har nära till en hydraulikverksta kanske tar med vajern dit. Låsen är nog inte problemet för om du viker en ögla på wiren och låser med två st lås av den typ som fanns på. Löplina ( plastad stålvajer) med stötdämpande fjäder, löpvagn.


Om du söker ett kvalitativt, snyggt och prisvärt QV - Räcke med vajer i Stockholm eller i Göteborg så har du kommit rätt! Du kan logga in med ditt användarnamn i. Används tillsammans med ett.

Vajern har en ögla i ena änden och en tyngd i den andra så att den hänger rakt. I klämmorna fäster du enkelt dina bilder. För hundar upp till kg. EGENSKAPER Plastbeklädd Kan användas med eller utan pin DIMENSIONER.


Vi är Sveriges äldsta postorderfirma med. Medelmåttig produkt som fyller sitt syfte, men öglan är extremt svag. Fantastisk enkel at arbejde med - kan klippes over med tang.


Cykelverkstäderna kunde inte byta vajrarna eftersom det är en vajer med två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.