torsdag 21 februari 2019

Epoxylim trä

Se vårt utbud direkt online! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Epoxylim hamnar i den absoluta.


På äldre möbler med krympsprickor eller avbrutet material kan epoxylim användas till att spackla upp träet till dess. K epoxylim för applikationer med stora krav på hållfasthet, kemikalie- och temperaturresistens samt låg krympning. K värmehärdande system finns.


Det mesta går att limma och laga – t. Konstruktionslim för krävande fogar. Snabbhärdande tvåkomponents allroundlim Universal som tål stora påfrestningar och fäster på trä, metall, sten, glasfiber samt mycket annat. Extra stark och beständig tvåkomponent epoxylim för limning av t. Limfogen är vattenfast och. Skyddar mot damm, smuts och andra föroreningar.


Tvåkomponents epoxylim i tub som härdar på fem minuter. Fungerar med sten, metall, trä och betong. Full styrka uppnås efter timmar. Epoxi (epoxy) är det bästa alternativ i renovering av båt och andra slags plastkompositer.


Med epoxi kan man arbeta för hand hemma t. Trä kan därmed behandlas som ett strukturmaterial som går att dela upp och sätta ihop på en mängd nya sätt som maximerar. Och använd inte " epoxylim ". Ett extremt starkt och transparent epoxylim med praktisk dubbelspruta som ger exakt dosering. Det här limmet är verkligen universellt och limmat allt ifrån trä.


Vid behandling av trä kommer det första skiktet att till viss del tränga ned i träet och det andra skiktet lägger sig som ett ytskikt. Tillåter den bredaste variationen av substratkombinationer, t. Trälim anpassad för allt trä inomhus. Betong, lättbetong, trä, och byggskivor är exempel på sugande material medan plast, gummi, marmor, målade och fuktisolerade ytor är exempel på täta material.


Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Välkommen till Epoxibutiken. Här hittar du högkvalitativa epoxiprodukter ur Nils Malmgrens AB sortiment.


Epoxylim trä

Bland epoxiprodukterna för båtar finns produkter för. Starkt och transparent epoxylim. Idealiskt för trä, metall, sten, glas etc. Tål värme upp till 1°C.


Epoxylim trä

Härdar på fem minuter och ger en draghållfastighet på. Snabbhärdande transparent tvåkomponent epoxylim för limning av metall, trä, glas, keramik, läder gummi, olika plasttyper.


Epoxylim trä

Efter härdning liknar limmet metall. Jag har ju plockat ner en gammal båt där jag återanvänder allt gammalt trä som inte är förstört.


Limmet är lösningsmedelsfritt, kemikaliebeständigt, vattenfast och elektriskt isolerande. Ett 2-komponentslim med stark limfog. Fyller sprickor och tål de. Någon som provat epoxy från biltema?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.