måndag 10 december 2018

Fräscha upp gammalt kök

Smarta kök i alla prisklasser. Kitchen Planner redan idag! Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.


Vi samlade tips på vad du kan göra för att ge ditt kök ett.

Här är enkla knep som förnyar ditt kök på ett eller. Sätt upp öppna hyllor på något utvalt. Vi är i stort behov av uppfräschning av vårt 80-tals kök.


Tyvärr har vi inte råd att köpa nytt, utan planen är att fixa till det så att vi står. Så välj ut en tavla eller poster som passar dig och ditt kök.


Plocka sedan upp färger från tavlan i exempelvis handdukar eller brickor. Att förnya ett kök kan vara en både omständligt och kostsamt.


Men det finns ett sätt som är relativt enkelt men kräver lite arbete.

Det går att förnya och fräscha upp ett kök med relativt billiga enkla knep. Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt. På mäklarspråk brukar man prata om standardhöjande åtgärder, det är sånt som höjer värdet på din bostad.


Ett trevligt kök är ett av de mest säljande. Lätt att fräscha upp ett gammalt kök. Att installera ny kran (eller ”blandare” som det heter egentligen) är ett i sammanhanget billigt sätt att fräscha upp köket rejält. Dock kan man vilja fräscha upp sitt kök utan att det kostar skjortan.


Trender i all ära, men de kommer och går. Besök nån av våra Marbodalbutiker. Hitta din närmaste butik här! Inspireras i vårt bildgalleri!


Nov Den är en drömvärld som målas upp, säger Ulrika Olsson. Ett stort kök har blivit en statussymbol som signalerar att man har god smak och en fet plånbok. Här hittar du tips om hur du kan renovera och fräscha upp köket med enkla medel. Bra tips om hur du kan förnya och få ett nytt kök på ett billigare sätt och.


Har kakelfogen blivit fläckig, smutsig eller ser allmänt trist ut? Här visar vi tre knep för att snygga upp fogarna.

Designa formen på mattan till barnrummet Gör din egen lampa av rostig taggtråd Ta vara på gamla symaskinen – gör. Planera nytt kök – så får du mer kök för pengarna. Då kan du försöka fräscha upp det med ett lager sytetisk billack istället. Vattenskador i badrum eller kök.


Med några få uppgraderingar kan du fräscha upp ett gammalt och slitet kök för en bråkdel av priset. Vi visar en massa förbättringar du lätt kan göra själv.


Att renovera kök själv eller att fixa eller fräscha upp gammalt kökkan vara allt från att man byter köksluckor till en helrenovering av köket. Att byta ut handtagen och knopparna är ett snabbt sätt att fräscha upp ett kök som känns gammalt.


Se till att det inte finns några fuktskador. Närproducerade kök med plats för livet. Boka ett kostnadsfritt möte idag! Hinner du inte äta upp den goda baguetten innan den blir hård?


Får du kasta bröd eftersom det blivit för. Mitt kök ger dig nya härliga recept. Börjar du tröttna på ditt kök och vill.


Har du gamla köksluckor kommer rummet sannerligen också kännas gammalt. Allt för ditt kök – gammalt som nytt. Har du en dröm om att bygga ett nytt kök, eller ska du renovera eller fräscha upp ditt gamla kök ? Vill du snabbt och enkelt fräscha upp hemma? I mindre fina rum som serveringsgångar och kök låg oftast ett.


Måla om loppisfynden, piffa till den gamla stolen eller fräscha upp farmors gamla skåp. Om du vill måla om möblerna är det så här du ska gå. Ett gammalt kök låter kanske avskräckande men det finns nog inga finare kök än de i äldre stil.


Fräscha upp det gamla huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.