fredag 23 november 2018

Galvad vajer

Galvaniserad stålvajer med 1st. Vajern är tillverkad i Sverige. Välkommen till oss på Jula! Galvad vajer som passar för linkranar, vinschar etc.


Vi använder cookies som är nödvändiga för att erbjuda våra grundläggande tjänster såsom att handla via hemsidan. Ett fallskyddsblock med tåligt och lätt termoplasthölje och galvad vajer vilket ger en ekonomisk fallskyddslösning utan att göra avkall på vare sig prestanda.

Letar du efter en vajer till din vinsch? Vi erbjuder noggrant utvalda produkter från. Galvad wire av hög kvalitet till allmänna ändamål.


Kortlänkad kätting tillverkad enligt DIN 7och HDG-galvaniserad. Finns i valfri längd i flera storlekar. Vantskruv galvad Gunnebo Lifting. Spänngroda 5-10mm För uppspänning.


Om du söker ett kvalitativt, snyggt och prisvärt QV - Räcke med vajer i Stockholm eller i Göteborg så har du kommit rätt! Rostfri och syrafast 7x19-trådig vajer.

Nya Vantage serien, perfekt för mindre ATVs som arbetar hårt eller används som lekmaskin i tuffa förhållanden. Sveriges ledande leverantör av Galvad Stångstål.


Vi har Galvad Stångstål och mycket mer på lager. Galvad stålvajer går bra att löda med tenn och lödkolv när den är ny. Gammal kan behöva lite extra flussmedel för att lodet ska väta. Nano-Lok Edge med vajer är ett block som tål vassa kanter.


Dess design minimerar fallrisken då lina automatiskt dras in, vilket gör att du slipper risken att. Levereras med 12m galvad vajer Ø 76mm Vikt endast kg. Korrosions- och Exskyddat utförande. Shop Galvad 2m,m vajer 100m from Bofastening, available on Tictail from 500.


Logga in - se priser och handla. Kraftig 12V el-vinsch med stål vajer. Väl skyddat med galvad huv Plats för batteri under huven Ladda batteriet med en smartladdare eller varför inte solceller.


En vantskruv är en så kallad förbandsskruv som används för att spänna och kunna justera vant, stag eller andra vajrar och linor. Vinschen levereras med en meter lång, galva vajer som är mm tjock. Tillverkare: Sonnys Maskiner.


Köp galvad vajer, den rostfria är så styv. Glöm inte vajerlåsar, du behöver st, 2st öglor, st stora brickor (i tunnan och utanför).

Såg att det gick en vajer runt hela. Weland Stål AB tillverkar och lagerhåller ett komplett program av takskyddsprodukter. Fri frakt vid köp över 5kr. I vår e-handel kan du handla.


Bryggring Galvad ring med träg. SALA-Lok StApLingSbArt fALLSkyddSbLoc. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Gärna mejl om jag inte kan svara. Med vårt QV räcke i rostfritt och vajer system får du ett klassiskt och modernt utseende. Behandling, galvat och zinkgrundat.


Köp Lägg till i önskelistan Jämför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.