onsdag 17 oktober 2018

Sidobord mässing

Köp möbler till pressade priser! Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Allt du behöver till ditt hem till de bästa priserna.


Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Sideboards – stiliga och lyxiga möbler som kan användas till barmöbler, serveringsbord eller avlastningsbord.


På senare år har de kommit tillbaka med storm.

Vackert och nätt sidobord med dekorativt underrede. Sidobord av metallstänger med mässingfinish. Fleur Table har en snygg, funktionell design och kommer att se bra ut i ett vardagsrum tillsammans med någon av våra soffbord eller som sängbord.


Billiga sidobord online på Furniturebox. I lager för omgående leverans. Fri frakt -365d Öppet Köp - Upp till 70% rabatt - 400. Hos oss får du alltid hemleverans och fri frakt!


Välj bland flera stilsäkra och prisvärda bord.

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Snyggt sidobord i glas och mässing som även kan användas som lampbor läcker inredningsdetalj med lyxig känsla till bra pris.


Detta bord ger en känsla av lyx till vilket rum som helst! Den rustika stommen i mässing kombinerat med denna ursnygga bordsytan i vit marmor ger den där härliga. Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt! Det här är bordet är vackert i sin enkelhet och mässingens antika finish adderar till den lyxiga.


On Vidaxl 68kr Delivery costs included. Detta otroligt vackra sidobord ger ditt hem en doft av marockansk elegans och värme.


Marocko, och speciellt inredning och möbler därifrån är kända världen. Bord i glas och mässing från danska Madam Stoltz. Beställ dansk inredning här.


I Artwoods sortiment finner du bord för hemmets alla rum. Accent konsolbord med vit marmor och mässingslackat metallunderrede. Upptäck Svenskt Tenns klassiska och moderna soffbord och sidobord i trä, järn, granit och mässing.


Kolla in vårt stora utbud av moderna och traditionella vardagsrumsbord. Här finns soffor och sidobord för alla interiörer.

Bloomingville, Stilrent sidobord från danska Bloomingville. Bordet kan exempelvis användas som piedestal. Tillverkat i mässingsfärgad metall.


Små stilrena sidobord i 2-set med borskiva i spegelglas och läckert, annorlunda underrede i mässingsfinish. Borden finns även som större soffbord samt i svart. Elegant serie som både finns i blank krom och blank mässing.


I serien finns hylla, soffbor konsolbord och lampbord. Med en fantastisk design och som kommer bli medelpunkten var den än placeras. Stålram med elektropläterat mässing finish.


Extremt stark, härda antik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.