måndag 22 oktober 2018

Pasta med kyckling och bacon

Väldigt god och lättlagad pasta som går hem hos gammal som ung. Krämig pasta med krispigt bacon, kyckling, mixade tomater och gröna bönor. Vi får heller inte glömma den goda parmesanosten.


Sugen på något gott och lättlagat? Då ska du testa denna läckra pastarätt med kyckling, bacon och parmesan! Hetta upp en stekpanna med smör och fräs kycklingen klar.


Kyckling i ugn med bacon, grädde och vårlök. Gott till är pressad potatis, pasta, gnocchi, råris eller klyftpotatis. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.


Skär baconet i strimlor och kycklingen i mindre bitar. Chili och vitlök smaksätter denna pastarätt med kyckling, spenat och zucchini. Pasta med bacon och tomat 20. Lättlagad kycklingpanna med bacon och gräslök.


Pasta med kyckling och bacon

Stek baconet och lägg på hushållspapper. Lägg ärterna i durkslaget. Den här gratängen gör vardagsmiddagen till en fest! I vårt recept har vi kycklingfilé, bacon, pasta och Ajvar relish.


Härlig rätt med pasta, kyckling och bacon. Hå och hej med Farbror Frej Tänkte att vi kunde köra en tråd med Farbror Frej om det är nån som är. Koka portioner pasta i lättsaltat vatten, pastan. Ta upp och låt det rinna av.


Strimla baconet och stek det i pannan. Kvällens middag blir en pastagratäng med kyckling, bacon, mango chutney och grädde – så gott! Tänkte mer när man stekt klart baconet och kycklingen ska i. Recept på en krämig pastagratäng med ostsås, svamp och bacon. Perfekt att laga till middag och ha i matlådan.


Italien middag pasta svamp. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Härligt smakrik blir den här gratängen med kyckling, svamp och bacon. Skala och finhacka lök och vitlök och strimla bacon.


Torka av pannan och stek upp grönsakerna, lägg sedan i bacon och kyckling och häll på fraichen och matlagninsggrädden. Servera pasta med skivad filé.


Pasta med kyckling och bacon

Strö över önskad mängd bacon och resterande ost till. Bacon (4) Fisk (15) Fläskfilé (1). Här hittar du enkla och snabba recept som gör vardagsbestyren mindre ansträngande. Rör ihop ingredienserna till såsen och häll över kycklingen.


Fräs champinjonkvartar i smör. Denna pin hittades av Carin Malmqvist. Hitta ( och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Pasta med kyckling och bacon

Salt och kryddig topping i form av bacon och chorizo på en krämig pasta – visst låter det gott! Javisst – det går alla tiders de! Vi kommer möta många mustiga köttgrytor, värmande soppor och långlagad mat i höst så varför. Enkelt och helt fantastiskt gott!


Använd gärna färsk pasta, typ tagliatelle. Skär skivade baconen i småbitar och stek det knaprigt i stekpannan. Att tillsätta bacon ger bra sälta och kräver egentligen inte så. Fetaost, bacon och grillad kyckling ger härlig smak tillsammans med peston.


Det här är en enkel och supergod gryta som passar till både vardag och fest! Dela kycklingen i små bitar. Bena ur kycklingen och strimla köttet.


Kolla så att krydblandningen på kycklingen passar vid ev allergi).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.