måndag 29 oktober 2018

Gjutjärnsbord säljes

Möbler i mycket fint skick säljes på grund av flytt. Pris enligt överenskommelse. Säljes var för sig eller tillsammans. Antik matsalsgrupp med bord och stolar.


Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.

Antikviteter, möbler, konst, design och mycket mer. Helt unik designsoffa ink. Begagnade möbler säljes i befintligt skick.


Man får räkna med visst åldersslitage men vi säljer inte något som är oanvändbart eller trasigt. Här kan vi snacka om allt som inte passar in på övriga kategorier t. Alla delar fungerar och finns på sina rätta platser Pris.


Spånsug svensktillverka. Vinklingsbart stort gjutjärnsbord.

Elu övefräs (ej handöverfräs) i bra skick säljes. Gjutjärnsbord, stativ i kraftig plåt. Lättarbetad och säker hyvel Inga omställningar mellan rikt- och planhyvling. Matningsmotorn är försedd med en industriell.


MFfrån Moretens är en mångsidig vertikalfräsmaskin och kan därför kallas multifräs. Fräsen består av ett ett stabilt gjutjärnsbord som också håller. Bandsåg BS5BS5från Ejca är en svensktillverkad bansåg med mycket hög kvalitet och god stbilitet. Den har hyvlat gjutjärnsbord och även bordsvagga är av.


Mycket stabil och vibrationsfri maskin. Kraftiga gjutjärnsbord som är enkla att ställa in. Uppfällbart utmatningsbord. Några få nästintill synliga märken pga. Fint litet skrivbord i nyskick. Tekniska specifikationer: Motor: 2V.


Stabil, vridstyv stålkonstruktion, tiltbart gjutjärnsbord. Justersåg TS 20 TS2Ingångsmodeller där du får mycket för pengarna. Väldigt robust såg med gjutjärnsbord.

Användarvänlig justering av höjd vinkel av. Tänkte gjuta en parasollfot då jag ej hittar något som passar till mitt gjutjärnsbord. Startsidan - De senaste nyheterna på gd.


Lokala nyheter levererat av Mittmedia. Liten regäl bandsåg säljes. Bandsågen är svensktillverkad fabrikat HR Produktion. Maskin för den som vill Älgtrac och Combitrac Reservdelar och service till din maskin hittar du hos oss.


Logosol DH4har mycket gemensamt med. Lämpligt för ett CNC bygge eller nåt annat kul. Säljer ett oanvänt gjutjärnsbord med t-spår. Det är 850mm långt, 400mm brett och ca 45mm tjockt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.