tisdag 30 oktober 2018

Direktlaminat melamin

Upptäck möjligheterna med kompaktlaminat och direktlaminat ! Direktlaminat Kärt barn har många namn! Få högkvalitativa och hållbara produkter som är skräddarsydda från grunden, eller välj våra. Laser lister, digital-tryck eller 3D?


Vi tillverkar högkvalitativa produkter i direktlaminat och kompaktlaminat där vi är med er hela vägen. Ska den vara grön eller röd? Vad är egentligen det ni kallar direktlaminat ? Vi lagerför ett standardsortiment av direktlaminat för snabb leverans.


Finns ju även melamin, hur är kvaliteten på detta? Vad är skillnaden på dessa två i pris och kvalitet? Kampanjpriser på utvalda paket. Melaminbelagda spånskivor.


Ställ en fråga till valfri expert eller skicka en generell fråga till redaktionen. Södertälje" Skåpen tillverkas av direktlaminat ( melamin, ett trämaterial ): Yttermått: H. Modellen till vänster kallar vi. Kantlister av melamin eller ABS för raka kanter och softforming.


Direktlaminat melamin

Bilderna på sid visar ett urval av olika utförande. Denna webbsidan använder cookies för att lagra vilka produkter du lägger i kundvagnen. Genom att du fortsätter utan att ändra inställningarna i webbläsaren. Föreningen är vit och har kristallin struktur.


Myresjökök Skjutdörrar Skjutdörrar med ramar av aluminium eller stål. Dörrfyllningar finns i slät direktlaminat, lamell, målat glas eller spegel i olika. Här har vi flera olika bordsskivor av laminat som direktlaminat och högtryckslaminat som är. Menu, stapelbar, melamin, krom.


Direktlaminat melamin

Som standardutförande är stommarna belagda med vit direktlaminat (melamin ) och med vit ABS-kantlist. Vi kan även leverera stommar i andra utförande som tillval.


Sidoreglar, väggreglar, hyllor och tak är tillverkade av massiv bok. Bordskivan är av direktlaminat (vit). Frontskiva är en spånskiva i melamin. Sök produkt, tjänst, företag, person.


Komplett linneskåp med plats för bäddset. Passar ovanpå madrasskåpet. Hyllplan som i standardutförandet är tillverkade av en spånplatta belagd med mm högtryckslaminat, direktlaminat (melamin ) eller massiv stavlimmad bok, björk.


Ett modernt skrivbord för alla kontor. Ett snyggt och modernt skrivbord som passar in på alla kontor. Välj mellan högtryckslaminat, direktlaminat (melamin ), fanér eller massivt trä. Kan endast monteras i stomme med glidskena.


Direktlaminat melamin

MATERIALFAKTA Skåpstomme mm belagd spånskiva med yta av 1gr direktlaminat (melamin ) på båda sidor. Standard kulör är vit direktlaminat men kan som. Boda Lager och arkivhylla.


Stilrent cafébord med rund bordsskiva i direktlaminat och fot i polerat stål som ger dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.