onsdag 1 augusti 2018

Brännlyckan golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Vi på Stenbolaget erbjuder trygga och snabba leveranser. Yta: polera slipad och även borstad.


Går att få i de flesta format men vanliga format nedan. Kalksten är en sedimentär bergart som består främst av kalciumkarbonat i form av mineralet kalcit.

Marmor är en metamorf bergart. Det går att använda marmor till mycket bland annat golv, skulpturer, pelare och byggnader.


När du väljer kolmårdsmarmor så kan du vara säker på Kolmårdsmarmorn kommer att behålla sin vackra yta unde flera generationer. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. BRÄNNLYCKAN MARMOR Borghamns Natursten AB BorghamnsvägenSE-592.


Denna förvandlingsprocess leder till.

Du kan både lägga dessa stenplattor som golv eller montera dom på vägg. Golv och vägar pryds med vackra åldrande plattor. Skivornas storlek varierar beroende på vilken stensort som önskas. Här på Odengatan 9 i Stockholm, finns detta snygga badrum där grönt kakel i klassiska 15x15cm står i centrum tillsammans med brännlyckan marmor på golvet.


Vid rengöring av golven ska du använda naturliga rengöringsmedel som grön. Vi erbjuder marmor och kalksten i Stockholm, Göteborg, Malmö och hela övriga Sverige.


Golv, trappor, väggbeklädna fönsterbänkar m. Kontakta oss för mer information! Men säljer även beklädnadssten till fasader väggar och golv.


Vi kan mäta upp och montera köksbänkarna helt efter dina egna önskemål. Gedigna, pålitliga och kunniga. Skånemarmor har genom åren byggt upp en omfattande erfarenhet. I vår maskinpark styr vi hela.


GOLV : BRÄNNLYCKA 300MM FALLANDE LÄNGDER MED GRÅ FOG. Restaurangen ligger i centrala London.

Gör ditt hem unikt med naturmaterialet marmor. Typiska användningsområden: Byggnadsmaterial golv. Stort sortiment i lager med snabba leveranser.


Natursten passar bra som golv, bänkskivor i kök och som fönsterbräde. Klassiska marmorsorter är italienska Carrara och svenska Ekeberg och brännlyckan. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Dessa ståtliga pjäser i Brännlyckan väntar på att bli till bänkskivor, fönsterbänkar, golv osv. Badrummen hade ursprungligen också tidstypiskt golv av marmor. Samma sten återkommer även i fönsterbänkarna. All marmor är av sorten Brännlyckan.


Serien lämpar sig för både golv och vägg, passar lika bra i badrum som kök, hall och vardagsrum. Strukturen kan vara fin- eller grovkornig. Ekebergsmarmorn återfinns på Dramatens fasad och Grand Hotels golv.


Tillsammans gjorde vi ett återbesök vid Brännlyckan och i Läggesta för några dagar sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.