torsdag 2 augusti 2018

Blocksteg pris

Vid köp av hela pallar erbjuder vi ett extra bra pris på denna produkt. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock. Stort sortiment till bra priser. Designa din egen trappa i granit.


Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa.

Vi säljer våra produkter via monterande företag och återförsäljare. Nedanstående priser ska ses som exempel. För priser till projekt, kontakta oss så lämnar. De olika utformningarna ger dig möjligheten att skapa.


Alltid låga priser och alltid snabba leveranser. Vi levererar direkt från fabrik för att kunna hålla så låga priser som möjligt och med så korta leveranstider.


Våra trappsteg ( blocksteg ) och entréhhällar i granit ger ett gediget och exklusivt intryck. Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker.

Priser Fraktpriserna är baserade på vikt och postnummer. Ange ditt postnummer i kassan efter att du lagt alla artiklar i kassan för att få rätt pris på frakten. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten.


Vi hjälper dig att hitta rätt blocksteg betong Marksten och Mursten och göra. Din markstensleverantör med rätt pris ! Helgfria vardagar kl 7- 16. Köp slänt- och blocksteg för utomhustrappor från Utby Betongvaror.


Blocken passar utmärkt för bland annat entrétrappor. Trappor kan göras såväl i trädgården som vid entréer. Granit kan med fördel användas i en rad olika sammanhang.


Ska du bygga ny entré till huset? Vad är ett granitblocksteg? Välj längd och bygg fritt. Blockstegen passar utmärkt i kortare eller smala trappor.


Vi ser till att du får de produkter du behöver och att du alltid gör ett bra köp, både vad gäller kvalitet och pris. Halva priset blir det för denna trappa jämfört med granittrappa med vanliga blocksteg av granit.

Lämplig till alla slags trappor utomhus. Vi tillverkar även stoppblock i betong (betonggris) för. Finns i både importerad och Bohus granit. Dags för ny trapp till husets entré?


Crystal Grey - Polerad - Basiq. Som en stolt återförsäljare har vi på K-rauta S:t Eriks bra kvalitet till rätt pris. Tjänster Inspiration Erbjudanden Varumärken Varuhus Proffs Fråga oss.


Entréplan Granit rektangulär. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska.


XL-BYGG Palms Byggvaror 0. Flexitrappan tillverkar trappor som du enkelt kan bygga själv. Detta tackvare en lösning med ställbara steg. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av trappor i trä med allt från trappor lite enklare utförande till helt kundanpassade och mer exklusiva.


Vi skapar funktionella och vackra miljöer för personliga möten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.