tisdag 24 juli 2018

Teak virke

I vårt standarsortimentet hittar du Teak. Virket är brunt med mörkbruna till svarta strimmor. Teak har mycket god beständighet mot röta och insekter. Lagrat virke blir hårdare med tiden och teak är mycket beständig mot vatten och jord.


Teak virke

Används till möbler, ytterdörrar. Erlandson Trade handlar och säljer även ädelträ och ädelträproduker, såsom exempelvis virke, trall, plywood och fanér av teak, mahogny, ek, valnöt, ramin. Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans.


Teak virke

G enom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din. Valchromatskivor, bänk- och köksskivor, limfogsskivor.


Allt virke säljs i önskade mängder från små klossar till flera kubikmeter. För att virke från en FSC-certifierad skog ska kunna säljas som certifierat måste trävarorna ha.


Mahogny, afrikansk, okantad. Virke från samma träslag kan även ha olika densitet beroende om trädet har växt snabbt eller långsamt. Teak lämpar sig väl för limning och ytbehandling.


Om att välja virke, epoxy, glasfiber mm. Frakt: 4kr, hämta i butik är fraktfritt.


Cirka tre år efter plantering har trädet utvecklat egenskaper som gör virket svårantändligt, vilket fungerar som ett naturligt. Behöver du virke till ditt byggjobb eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder paneler, tryckimpregnerat virke, reglar och limträ från popläran varumärken som.


På vår brädgård hittar du det mesta inom virke. Virke till en träbåt eller träfartyg och dess lämplighet. Ett parti med Ek och Teak (kan vara någon bit Honduras mahogny också).


Jämför priser och läs recensioner på Virke. Mer information under länken nedan. Virket blir mörkt rödbrunt, hårt, tungt, elastiskt och oljehaltigt, med stor motståndskraft mot väta och angrepp. Dessa växer i regnskogen och skövlingen som sker för att få tag på de fåtaliga träd som är av rätt virke gav en sur smak till till.


Virke av lite grövre dimension, som endast ska böjas helt lätt, kan du forma genom att snittsåga t ex varannan centimeter. Märk först ut snittställena. Produktbeskrivning TEAK (Tectona grandis) Andra namn: Kyun, sagwan, djati.


Liknande träslag: Yang, iroko, afrormosia. Teak finns i flera länder i Sydostasien, den. Här hittar du mängder av teak -annonser. Fynda något nytt till ditt hem?


Med hardwood menas oftast importerade tropiska lövträslag som t. Undvik därför virke som inte är NTR-klassificerat! Deltaplattan är tillverkad av torkad och lagra massiv teak och passar för balkonger, altaner, uteplatser och kring pooler. Vi har nu Teak trä säljes. Lätt att lägga med hjälp av smidigt.


Vart hittar man trall i teak till bra priser, gärna också så att man kan beställa det på postorder. Interwood är importör och grossist av träbaserade produkter till byggvaruhandeln, snickerier, båtvarv, offentliga miljöer och industrin. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. GRATIS annonsering för alla.


Teak virke

Annonsera begagnade och nya saker. Virke och träprodukter är en av världens viktigaste handelsgrupper.


Köp Virke av Teak (190x8x8cm, 34m³), ett objekt från PS Auction AB i Svenljunga, Västra Götalands län, Sverige. DELTRÄ Benämning på en rad träslag från alm, bok och ek till ebenholtz, mahogny och teak.


Härstammar inte sällan från regnskogen. Vi finns i Göteborg men fraktar trävaror till hela Sverige. Beställ byggvaror online i vår webshop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.