fredag 25 maj 2018

Sallad till grillad lax

En sallad som passar till bland annat lamm, fläskfilé, oxfilé, kyckling och fisk. Passar till alla sorters kött och även t ex grillad lax.


Denna sallad passar både till buffé eller ta med i picknickkorgen. Servera den ljummen till stekt eller grillad lax. Du kan göra en matig sallad till fest.

Det blir också lyxigt att göra en sallad med bara grönsaker som du serverar som tillbehör till en enkel grillad. Lättlagad och supergod sommarsallad med lax och ägg. Inkokt lax med dillquinoa och gräslökssås. Ett spännande alternativ till gravlaxen på påskbuffén.


Sallad är ett givet tillbehör till grillad mat och när grillsäsongen är igång passar dessa härliga recept perfekt. Här får du några riktigt goda tillbehör som passar perfekt till den grillade laxen.


Har du svårt att välja så gör du bara flera. Istället för varmrökt lax som på bilden eller skivad rökt lax eller gravad lax.

Fräscha sallader till sommarens grillkvällar är ett måste. Denna hade vi till grillade torskpaket, därav dillen. Ska ni ha den till kyckling eller kött, byt ut. En äkta sommarrätt som passar perfekt till bra grillväder.


Bästa salladerna till grillat. Tillbehören gör grillkvällen. Grillad lax är både gott och enkelt. Här hittar du recept på all typ av grillad lax ! Skölj quinoan noga i ljummet vatten.


Koka den enligt anvisning på förpackningen. En ovanlig sallad men ack så god. Syrlig sås och lax gör sig utmärkt till.


Kan varieras onändligt, byta ut gräslöken mot persilja, lägga till bönor, dubblera. En hel grillad laxsida är ett smidigt sätt att laga mat åt många och passar perfekt på grillfesten.


Att grilla lax ger dig en både saftig och smakrik fiskbit. Låt vila i kylskåpet fram till servering.

Supergod och fräsch sallad som kan kombineras med såväl fisk som kött eller fågel. Eller varför inte med en bit stekt eller grillad halloumi!


Grekisk sallad passar fint som tillbehör till grillad lax. Sallad till grillat recept, här hittar du Sallad till grillat recept, t. Tomat- och fetaostsallad till grillat Krämig potatissallad.


Om du måste du använda Internet Explorer så hänvisar vi till gamla MatHem på classic. Vädret lockade till utegrillning och det blev en härligt fräsch sallad med bland annat mango, avokado, tomat och koriander till den grillade laxen. Gjorde en så otroligt god sallad till lunch så jag måste bara dela med mig 🙂.


Nu tänkte jag ”vintra” till den lite… Laxen görs som vanligt. En len sås som passar till det mesta. Gott till sallad, skaldjur, kyckling, fisk.


En av mina absoluta favoritsåser till grillat eftersom den är så god och så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.