fredag 25 maj 2018

Designgolv betong

Lägg ditt egna betonggolv, Skapa badrummet i betong eller gör din betongvägg. Infärgade avjämningsmassor för golvytor i t. Ger med ytbehandling färdig golvyta.


Designgolv : ett diamantslipat betonggolv – ex. Linotol lägger diamantslipade betonggolv! Underlaget ska utgöras av betong eller cementbaserad.

Unika designgolv anpassade till kundens önskemål. Vi utför allt från läggning och ytbehandling från Löddeköpinge till hela Skåne och Halmstad. Merparten av våra designgolv tillverkade av 40% återvunnet material och är rekommenderade av Byggvarubedömningen.


Vi finns i Göteborg och Stockholm. På Finja uppskattas betong i alla dess former samtidigt som materialet gärna får förbli synligt.


Vi är ett byggföretag som är specialiserade på betong, designgolv och mönstrad markbetong i framförallt Borås och Göteborg med omnejd. Flowcrete Sweden är den främsta leverantören av fogfria industrigolv och designgolv på den skandinaviska och europeiska marknaden.


Vi tillhandahåller ett brett.

Temperaturen i underlag, lokal och material får ej understiga °C. Produkten, som är en pumpbar avjämningsmassa, ger dig möjlighet att. Leverantör: Finja Betong AB. För villan, butiken, kontoret - ja egentligen alla platser där du önskar ett vackert betonggolv i någon av våra sju härliga.


Svara på frågor om Craft Studion och vinn en en unik ask och två ljusstakar i betong. Ett smycke med viktigt syfte. Vi är din pålitliga och erfarna betongentreprenör.


Combimix designgolv bidrar till speciell arkitektur för den nya Handelshögskolan i Örebro som har flyttat in i Novahuset. Jag är ute efter ett golv med slipad betong där man inte ser ballasten på vår betongplatta. Då plattans yta är rätt så gropig är det nog ingen. Genomfärgad golvavjämning för ett estetiskt utseende inomhus.


StoCretec är den del av Sto Scandinavia som jobbar med produkter och systemlösningar inom Betong, Golv och Kolfiberförstärkning. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt golv för just er. Idé Flooring har hög kompetens och lång erfarenhet inom golvbranschen. Skumbetong är en blandning av betong och skum och har därmed en lägre vikt och.


På vår hemsida hittar du all information om fördelarna med microcementen och dess unika betong -look. Genom att välja olika kornstorlekar och bindemedel i diamantsegmenten kan du i viss mån styra hur djupt ned i betongen slipningen går.


Vi nylanserar nu det lösläggningsbara designgolvet Expona Simplay och utökar kollektionen till designer med mönster av bl.

Beläggningen appliceras på ny eller befintlig betong och. Vi köpte våra på K-Rauta. Det är i princip en microcement men både billigare och kanske även bättre. Få material berör så mycket som betong.


Idag finner man det på de mest oväntade platser, men det är inte så konstigt, för det är lika. Slipning av naturstensgolv. Expona Simplay är ett lösläggningsbart designgolv tillverkat i ftalatfri plast. Super polerade betonggolv.


Här erbjuds en bred variation mönster såsom olika typer av trä, sten, betong. Hållbar golvbeläggning för ekonomi och milj. Hallen har för närvarande klinkergolv, som ska tas bort.


Vi önskar ett så kallat designgolv i betongutseende. Amtico Spacia: Med en betongkänsla för moderna arbetsplatser och bostadstäter. Betong ‒ kanske det mest praktiska materialet i modern tid?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.